Tyylikäs Nova-sarjapöytä

Artwoodin suosittu Nova-sarjapöytä on näppärä elementti olohuoneen sisustukseen. Ryhmittelyä muuntelemalla sisustukseen saa helposti erilaista ilmettä, ja pöydille voi asetella kukkia ja sisustusesineitä. Isoimman pöydän korkeus on 61 cm ja matalin pöytä on 50 cm korkea.

Jokainen sohvapöytä on uniikki, sillä pöytien alumiininen kansi on valmistettu käsin. Pöytien runko on mustaksi maalattua rautaa.

Saatavissa on kolme väriä: musta, grafiitti ja vintage brass (messinki).

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koot:
Iso 40 x 40 x 61 cm.
Keskikokoinen 35 x 35 x 57 cm.
Pieni 31 x 31 x 50 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, grafiitti, vintage brass (messinki).

Materiaalit:
Kansi alumiinia.
Runko mustaksi maalattua rautaa.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Mitat4031 × 6150 cm (senttimetri)
Väri

, ,

Materiaalit

,

Valmistusmaa

Artwood Nova-sarjapöytä

Artwoodin Nova-sarjapöytä koostuu kolmesta samanlaisesta, sisäkkäin asettuvasta sohvapöydästä. Isoimman pöydän korkeus on 61 cm.

Nämä tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

496,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Nova-sarjapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *