Tuotevideot

Kaunis Jaysen-sarjapöytä

Richmondin Jaysen-sarjapöytä on todellinen ilo silmälle! 2-osaisen sarjapöydän kansi on valettua alumiinia, ja sarjapöydän runko on rautaa.

Jaysen-pöytä koostuu kahdesta osasta, jotka toimivat sekä itsenäisesti että erikseen. Pienemmän pöydän voi sujauttaa vaivatta suuremman alle ja ottaa taas tarpeen tullen mukaan sivupöydäksi tai sohvapöydäksi.

Suuremman pöydän korkeus on 56 cm ja sivun mitta 40 cm.

Yhdistä sarjapöytä muiden Richmondin ylellisten tuotteiden kanssa upeaksi kokonaisuudeksi.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koko:
Isompi pöytä 40 x 40 x 56 cm (L x S x K).
Pienempi pöytä 35,5 x 35,5 x 50,5 cm.

Materiaalit:
Alumiinikansi.
Rautarunko.

Värit:
Kansi musta.
Runko musta.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Richmond Jaysen-sarjapöytä

Richmondin Jaysen-sarjapöytä on sekä ilo silmälle että käytännöllinen lisä kodin sisustukseen! Alumiinikantisessa sarjapöydässä on kaksi osaa, jotka ovat käytettävissä sekä yksittäin että yhdessä.

Richmondin Jaysen-pöytä on varastotuote. Alla näet ajantasaisen saatavuuden keskusvarastollamme sekä tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

321,60 

Varasto loppu

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Ei esillä
Esillä
Esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Jaysen-sarjapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *