2-osainen Cromford Mill -sohvapöytä

Cromford Mill -sohvapöytä koostuu kahdesta pyöreästä sohvapöydästä, joiden halkaisijat ovat Ø90 cm ja Ø70 cm. Pöytien korkeudet ovat vastaavasti 40 cm ja 35 cm. 

Cromford Mill on Richmondin huonekalusarja kierrätetystä jalavasta. Kaunis lämpimänruskea jalava saa kontrastin harjatun kullan värisistä metallisista yksityiskohdista.

Sarjapöytä on hyvä valinta sohvapöydäksi, koska sitä on helppo siirrellä sen mukaan, paljonko laskutilaa tarvitaan. Sohvapöydät menevät kauniisti osittain sisäkkäin.

Saat lisätietoja tuotteesta tuote-esitteestä.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä. Tinkimättömän eleganssin tavoittelusta syntyy valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään.

Richmond Interiors tarjoaa laajan valikoiman huonekaluja ja sisustuselementtejä yksilölliseen sisustukseen. Saat lisätietoja valikoimasta myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Tuotevideot

Koot:
Pieni pöytä Ø70 x 35 cm.
Iso pöytä Ø90 x 40 cm.
Paino 62 kg.

Materiaalit:
Kierrätetty jalava, lakattu.
Metalli.

Värit:
Ruskea, harjattu kulta.

Posta tahrat välittömästi. Älä hankaa, vaan taputtele roiskeita paperipyyhkeellä tai imukykyisellä kankaalla. Älä käytä tahranpoistajia eikä hoitotuotteita, joissa on silikonia.

Tahrat voi poistaa vedellä ja miedolla saippualiuoksella. Varothan syövyttäviä puhdistusaineita (myös esimerkiksi sitruunaa sisältävät aineet). Hankaavia puhdistustuotteita ei pidä käyttää.

Pöydän rungon voi pyyhkiä pehmeällä pyyhkeellä, jota voi tarvittaessa hieman kostuttaa vedellä. Älä käytä hankaavia liinoja tai sieniä, koska ne voivat jättää metalliin naarmuja.

 

Richmond Cromford Mill -sohvapöytä 2-os

Cromford Mill on Richmondin näyttävä tuotesarja, jonka materiaalina on käytetty kierrätettyä jalavaa.

Cromford Mill -sohvapöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi kokoa saat esille tiedot myymälöidemme mallipöydistä.

Lue lisää

1 710,00 

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Esillä
Esillä
Ei esillä
Esillä
Esillä
Esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Cromford Mill -sohvapöytä 2-os”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *