Laadukas Adamo-kulmasohva

Natuzzi Editionsin Adamo-kulmasohva puhuu puolestaan: matala käsinoja ja modernit taivutetut kromijalat tekevät muhkeasta sohvasta kevyen katsella ja helpon yhdistää osaksi tyyliä kuin tyyliä.

Adamo-kulmasohvassa on kolme portaattomasti säädettävää niskatukea.

Adamo-kulmasohva on ostettavissa Kruunukalusteen verkkokaupasta joko mustalla tai valkoisella nahalla verhoiltuna. Laadukas nahka on läpivärjätty, pintamaalattu ja suojalakattu.

Sohvan täytteenä on satulavyöjousitus sekä kylmävaahto tuomassa istumiseen pehmeyttä. Sohvan jalat ovat kuvanmukaiset, tyylikkäästi taivutetut metallijalat.

Sohvan divaanin puolisuuden voi valita edestä katsoen joko oikealle tai vasemmalle.

Mikäli olet kiinnostunut muista verhoiluvaihtoehdoista, suosittelemme olemaan yhteydessä myymäläämme. Tarjolla on monipuolinen valikoima sekä kangas- että nahkaverhoiluvaihtoehtoja.

Natuzzi Editions on italialaisen Natuzzin tytäryhtiö, joka valmistaa korkealaatuisia huonekaluja Romaniassa. Huonekalujen valikoima on laaja, ja jokaista istuinta kuvaavat Natuzzille ominaiset ylellisyys, nahankäsittelytaito sekä suurenmoinen mukavuus.

Koko:
296 x 230 x 74 cm.

Värit:
Musta tai valkoinen nahka.

Materiaali:
Nahkaverhoilu, kromatut metallijalat.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Mitat230 × 74 cm
Väri

,

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Täyte

Valmistusmaa

Puolisuus

,

Materiaalit

, , ,

Natuzzi Editions Adamo-kulmasohva

Adamo on Natuzzi Editionsin tyylikäs kulmasohva, jossa upea tikkaus istuinosassa ja kulmapalaa lukuun ottamatta säädettävät niskatuet. Divaanin puolisuuden voi valita edestä katsoen oikealle tai vasemmalle.

Adamo-sohva on varastotuote. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

3290,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Editions Adamo-kulmasohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *