City-divaanisohva sähköisellä mekanismilla

KruunuDesignin City-divaanisohva sisältää sähköisellä mekanismilla säädettävän istuimen. Uskomattoman upea ja mukava divaanisohva tarjoaa lepotilaa useammalle istujalle. Mekanismilla varustetun istuimen selkänoja että jalkatuki ovat säädettävissä, joten lepoasennon saa asennettua vaivatta itselle juuri sopivaksi.

Lisämukavuutta rentoutumiseen tuovat säädettävät niskatuet. Niskatuki on nostettavissa täyteen pystyasentoon asti ja eteenpäin nykäisemällä sen saa laskettua alas.

Sohva on verhoiltu laadukkaalla, läpivärjätyllä nahalla. Verhoiluvärin voi valita oman maun mukaan joko valkoisena tai mustana. Divaaniosan puolisuus on puolestaan valittavissa edestä katsoen joko oikealle tai vasemmalle.

Sohva on 258 cm leveä, ja divaanisohvan syvyys on 173 cm. Sohvan kokonaiskorkeus on 95 cm ja korkeus käsinojiin puolestaan 75 cm.

Yhdistä sohva sohvapöytiemme kanssa tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

Koko:
258 x 173 x 75/95 cm.
Istuinsyvyys 55 cm.
Kokonaissyvyys istuinosan kohdalta 97 cm, niskatuki alhaalla kokonaissyvyys 100 cm.
Jalat 15 cm.
Sohvan pohjan korkeus 5 cm.

Materiaali:
Nahka.

Värit:
Valkoinen tai musta.

Tutustu myös muihin sohviimme.

KruunuDesign City-divaanisohva

KruunuDesign Logo

KruunuDesignin City on upea sähköinen, aidolla nahalla verhoiltu divaanisohva. Sohvassa on yksi kiinteä rentoutumispaikka divaanisosassa ja toinen vastakkaisella puolella sohvaa.

City-divaanisohva on varastotuote. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

2 290,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign City-divaanisohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *