KruunuDesignin City-divaanisohva on uskomattoman upea ja mukava. Divaanisohva tarjoaa lepotilaa useammalle istujalle, sillä divaanin lisäksi siinä on sähkökäyttöinen säätömekanismi vastakkaisella puolella sohvaa. Sekä selkänoja että jalkatuki ovat säädettävissä, joten lepoasennon saa asennettua vaivatta itselle juuri sopivaksi.

Lisämukavuutta rentoutumiseen tuovat säädettävät niskatuet.

Sohva on verhoiltu laadukkaalla, läpivärjätyllä nahalla. Verhoiluvärin voi valita oman maun mukaan joko valkoisena tai mustana. Divaaniosan puolisuus on puolestaan valittavissa edestä katsoen joko oikealle tai vasemmalle.

Sohva on 258 cm leveä, ja divaanisohvan syvyys on 173 cm. Sohvan kokonaiskorkeus on 95 cm ja korkeus käsinojiin puolestaan 75 cm.

Yhdistä sohva sohvapöytiemme kanssa tyylikkääksi kokonaisuudeksi.

 

Koko:
258 x 173 x 75/95 cm.

Materiaali:
Nahka.

Värit:
Valkoinen tai musta.

Tutustu myös muihin sohviimme.

KruunuDesign City-divaanisohva

KruunuDesignin City on upea sähköinen, aidolla nahalla verhoiltu divaanisohva. Sohvassa on yksi kiinteä rentoutumispaikka divaanisosassa ja toinen vastakkaisella puolella sohvaa. Sähkökäyttöisen jalkatuen ja selkänojan ansiosta asennon saa säädettyä juuri optimaaliseksi.

City-divaanisohva on varastotuote, ja klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

2290,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign City-divaanisohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.