Moderni klassikko, Zola-sohva

Ihastuttavat yksityiskohdat kuten selkänojan muotoillut painaumat ja niskatuki tekevät Zolasta modernin klassikon. Käsin säädettävä niskatukitoiminto ja muhkea istuin tarjoavat huikeaa mukavuutta ja säätövaraa. Zola-sohva on malliesimerkki Furninovan osaamisesta, jossa mukavuus ja tyylikäs design ovat täydellisessä harmoniassa.

Verkkokaupastamme ovat ostettavissa 2,5- ja 3-istuttavat sohvat sekä erikseen Zola-divaanisohva. Sohvassa on kiinteä kylmävaahtotäyte ja mustat metallijalat. Sohvan runko on 100 % FSC-sertifioitua puuta. Niskatuki sisältyy sohvan hintaan.

Verkkokaupasta on ostettavissa sohva kiinteällä nahkaverhoilulla joko Fantasy Cement tai Bergamo Olive -värillä. Zola-sohva on tilattavissa myymälöistämme juuri makuusi sopivalla verhoilulla ja jalalla. Kaikista verhoiluvaihtoehdoista on näytteet esillä kaikissa myymälöissämme.

Pääset tutustumaan tarkemmin Zola-sohvan ominaisuuksiin tuotekortilla.

Ruotsalainen Furninova tarjoaa inspiroivaa yksilöllisyyttä. Laajaan sohvamallistoon kuuluu sekä kauniita klassikkomalleja että moderneja uutuuksia. Inspiroidu sisustamaan!

Koot:
2,5-istuttava 193 x 106 x 102 cm.
3-istuttava 217 x 106 x 102 cm.

Verhoilu:
Kiinteä Fantasy Cement tai Bergamo Olive -nahkaverhoilu.

Materiaalit:
C1 kiinteä kylmävaahtotäyte.
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Mitat163106 × 102 cm (senttimetri)
Valmistusmaa

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Täyte

Sertifikaatit

Koko

,

Materiaalit

, ,

Väri

,

Furninova Zola-sohva

Furninovan ihanan rento ja tyylikäs Zola-divaanisohva sopii täydellisesti löhöilyyn! Sohvassa on mukana niskatuet, jotka on helppo kääntää piiloon sohvan selkänojaa vasten silloin, kun niille ei ole käyttöä.

Furninovan tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

FSC-sertifikaatti

Lue lisää

2 609,00 3 528,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Furninova Zola-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *