Ruotsalainen Furninova tarjoaa inspiroivaa yksilöllisyyttä. Laajaan sohvamallistoon kuuluu sekä kauniita klassikkomalleja että moderneja uutuuksia. Inspiroidu sisustamaan!

Ihastuttavat yksityiskohdat kuten selkänojan muotoillut painaumat ja niskatuki tekevät Zolasta modernin klassikon. Käsin säädettävä niskatukitoiminto ja muhkea istuin tarjoavat huikeaa mukavuutta ja säätövaraa. Zola on malliesimerkki Furninovan osaamisesta, jossa mukavuus ja tyylikäs design ovat täydellisessä harmoniassa.

Verkkokaupastamme on tilattavissa divaanisohva sekä 2,5- ja 3-istuttavat sohvat. Divaanisohvassa divaanin puolisuus on valittavissa edestä katsoen joko oikealle tai vasemmalle. Sohvassa on kiinteä kylmävaahtotäyte ja mustat jalat. Sohvan runko on 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Verkkokaupasta on ostettavissa divaanisohva kiinteällä harmaalla Degas Mole -kankaalla. Zola-sohva on tilattavissa myymälöistämme juuri makuusi sopivalla verhoilulla ja jalalla. Furninovan kaikki kangasvaihtoehdot ovat katseltavissa täällä ja nahkavaihtoehdot täällä.

Pääset tutustumaan tarkemmin Zola-sohvan ominaisuuksiin tuotekortilla.

Koot:
Divaanisohva 268 x 163 x 102 cm.

Verhoilu:
Kiinteä harmaa Degas Mole (85 % polyesteri, 15 % puuvilla).
Martindale 30 000.

Materiaalit:
C1 kiinteä kylmävaahtotäyte.
Runko 100 % FSC-sertifioitua puuta.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Mitat 163106 × 102 cm
Valmistusmaa

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Täyte

Sertifikaatit

Koko

,

Materiaalit

, ,

Furninova Zola-divaanisohva

FSC-sertifikaatti

Furninovan ihanan rento ja tyylikäs Zola-divaanisohva sopii täydellisesti löhöilyyn! Sohvassa on mukana niskatuet, jotka on helppo kääntää piiloon sohvan selkänojaa vasten silloin, kun niille ei ole käyttöä.

Furninovan tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

2 384,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Furninova Zola-divaanisohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *