Pirteä Yo!-baarituoli

Connubian Yo!-baarituoli on täydellinen pari Yo!-baaripöydälle. Tuolissa on polypropyleenista valmistettu selkänoja ja istuin ja runko on metallia. Kevyt ja näppärä tuoli on helppo lisä esimerkiksi yllätysvieraita varten. Tuoli on valmistettu säänkestävistä materiaaleista.

Tuoli on tilattavissa verkkokaupastamme kahdessa värissä: oranssi ja vaaleanvihreä. Myymälöissämme pääset tutustumaan kaikkiin väri- ja materiaalivaihtoehtoihin ja voit tilata tuolin muun muassa lisäkuvien mukaisella punosistuimella.

Tuolin leveys on 50 cm, syvyys 54 cm ja korkeus 98 cm. Istuinkorkeus on 65 cm.

Tutustu myös muihin iloisiin Yo!-sarjan tuotteisiin.

Mikäli et löytänyt verkkokaupastamme etsimääsi väriä tai tuotetta, ei hätää. Koko Connubian mallisto on ostettavissa Kruunukalusteen kautta, joten olethan yhteydessä joko myymälään tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Italialainen Connubia tarjoaa arjen tarinoita jokaiselle. Tuotteissa yhdistyvät moderni teknologia ja ainutlaatuinen muotoilu. Connubia on yhteisö ihmisille, joita sitoo yhteen intohimo tuoreeseen ja dynaamiseen muotoiluun ja kumartelemattomiin uutuuksiin!

Tuotevideot

Koko:
50 x 54 x 98 cm (leveys, syvyys, korkeus).
Istuinkorkeus 65 cm.

Värit:
Oranssi P7L.
Vaaleanvihreä P8L.

Materiaalit:
Metalli, polypropyleeni.

Connubia Yo!-baarituoli

Connubian Yo!-baarituoli on hyväntuulinen väripilkku terassille ja puutarhaan. Tutustu ja ihastu Yo!-tuoteperheen ulkokalustemallistoon.

Baarituoli on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä näet tiedon myymälöiden mallikappaleista.

Lue lisää

313,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Connubia Yo!-baarituoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *