Lasikantinen Rana-ruokapöytä ulos terassille ja puutarhaan

Brafabin Rana-ruokapöytä on klassisen tyylikäs pöytä ulos terassille ja puutarhaan. Pöydän runko on tummanharmaaksi maalattua alumiinia, ja pöydän käyttöikää pidentää lasinen, niin ikään tummanharmaaksi maalattu kansi.

Pöytä on saatavilla 150 ja 200 cm pitkänä. Pöydän kaveriksi sopivan erinomaisesti esimerkiksi Brafabin polyrottinkiset Midway-tuolit tai mustat Leone-ulkotuolit.

Pöydän runko on tummaksi maalattua alumiinia, ja pöydässä on harmaaksi maalattu lasikansi.

Mikäli olet kiinnostunut muista koko- tai värivaihtoehdoista tai Brafabin muusta mallistosta, suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun. Koko Brafabin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta.

Ruotsalainen Brafab on yksi tunnetuimmista ja suosituimmista puutarhakalusteiden valmistajista kaikissa pohjoismaissa. Brafab-puutarhakalusteet vetoavat kesäpihan sisustajiin selkeillä ja yksinkertaisilla muodoilla, perinteillä ja harmonisilla värimaailmoilla. Brafab-puutarhakalusteet ovat sekä kestäviä ja laadukkaita että ajattoman tyylikkäitä.

Koot:
Pieni pöytä 150 x 90 x 73 cm.
Iso pöytä 200 x 90 x 73 cm.

Materiaalit:
Runko tummanharmaaksi maalattu alumiinia.
Kansi tummanharmaaksi maalattua lasia.

Mitat73 × 1509073,2009073 cm
Koko

,

Brafab Rana-ruokapöytä

Brafabin alumiininen Rana-ruokapöytä on kevyt ja käytännöllinen puutarhapöytä kesäpihalle. Pöytä on saatavilla kahdessa koossa joko 150 cm tai 200 cm pitkänä.

Pöytä on varastotuote. Klikkaamalla alta mieleisesi vaihtoehdot saat näkyviin ajantasaisen varastotilanteen sekä myymäläkohtaisen tiedon esittelykappaleista.

Lue lisää

245,00 330,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Brafab Rana-ruokapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *