Look-nojatuoli on täydellinen valinta, silloin kun haet mukavaa seurusteluryhmää. Saatavissa on myös samaan sarjaan kuuluva sohva.

Verkkokaupasta on ostettavissa laadukkaalla nahalla verhoiltu nojatuoli. Runkoväri on öljytty tammi, ja verhoiluvaihtoehtoja on kolme, ruskea, musta ja valkoinen. Näytteet nahkavaihtoehdoista ovat esillä tuotekuvastossa.

Puujalat ja etukoristesokkelin saat useissa eri petsisävyissä. Kysy lisää näistä ja verhoiluvaihtoehdoista myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Suomalainen BD Möbel on valmistanut korkealaatuisia huonekaluja jo vuodesta 1967. Nykyisin huonekalut valmistetaan pitkän osaamisen tuomalla taidolla Virossa. Tuloksena on tyylikkäitä istuimia, jotka kaunistavat koko huoneen ja kestävät aikaa.

Koko:
78 x 83 x 80 cm.

Verhoilu:
Laadukas nahkaverhoilu.

Värit:
Musta, ruskea ja valkoinen.

Tutustu myös muihin nojatuoleihimme.
Kysy lisää jalka- ja verhoiluvaihtoehtoja sekä muita kokoja myymälästämme.

Mitat83 × 80 cm (senttimetri)
Väri

, ,

Verhoilumateriaali

Materiaalit

,

Valmistusmaa

BD Möbel Look-nojatuoli

BD Möbelin ihastuttava retrohenkinen Look-nojatuoli säväyttää puujaloilla ja tyylikkäillä tikkauksilla. Tuoli on verhoiltu aidolla nahalla, ja värivaihtoehtoja ovat musta, valkoinen ja ruskea.

BD Möbelin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi kokonaisuuden saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 890,00 €.Nykyinen hinta on: 1 512,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “BD Möbel Look-nojatuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *