Carmen-pinnatuoli pyöristetyllä selkänojalla

Rowicon Carmen-pinnatuoli on nostalginen istuin, jonka pyöristetty selkänoja antaa mukavan tuen selälle. Pinnatuoli säilyttää asemansa suomalaisissa kodeissa vuosikymmenestä toiseen, eikä suotta, koska pinnatuoli on helppo yhdistää moneen sisustustyyliin.

Massiivipuinen Carmen-tuoli on saatavilla useissa eri väreissä. Kenties haluat yhdistellä useampia eri värejä? Värivaihtoehdot ovat musta, valkoinen, valkopesty, ruskea ja vaaleanharmaa.

Yhdistä tuoli esimerkiksi suorakaiteen muotoisen ja tai pyöreän Lotta-ruokapöydän kanssa.

Saatavissa on myös samaan sarjaan kuuluva Carmen-sohva.

Carmen-tuoli on koottava.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Erityisesti Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä.

Koko:
54 x 52 x 76 cm.
Istuinkorkeus 45 cm.

Värit:
Musta, valkoinen, valkopesty, ruskea sekä vaaleanharmaa.

Materiaali:
Massiivipuu.

Mitat52 × 76 cm (senttimetri)
Väri

, , , ,

Materiaalit

,

Valmistusmaa

Rowico Carmen-pinnatuoli

Tuolia myydään kahden kappaleen erissä
á 139,-/ 2 kpl 278,-

Carmen-tuoli on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi väriä näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää
(1 arvostelu)

Alkuperäinen hinta oli: 139,00 €.Nykyinen hinta on: 111,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

  1. Maritta Laine

    Maritta Laine

    Ostin mustat Carmen-pinnatuolit reilu vuosi sitten. Tuolit ovat kauniit, mutta laatu on huonoa. Jo saapuessa 8 tuolista 5 tuolissa pinnojen juuressa oli valkoisia rappuja, maali pois, ja yhdessä tuolissa isot raaput. Ja kun pyyhin tuolit ennen käyttöönottoa, niistä irtosi mustaa rasvaa (?) tai vastaavaa eli pinnojen juuria oli todennäköisesti paikkailtu jollain mustalla mönjällä. Nyt reilun vuoden jälkeen useamman tuolin käsinojista on irronnut maalia ja kuitenkin tuolit ovat ruokahuoneen pöydän ympärillä, jossa ne ovat suhteellisen vähäisessä käytössä. Pieniä kolhuja tuolien pitäisi sentään kestää ilman, että jokaisesta kolhaisusta tulee valkoinen jälki

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *