Kaunis ZigZag-pinnatuoli

Hans K:n ZigZag-tuoli on täydellisen onnistunut päivitys perinteiseen pinnatuoliin. Selkänojan kauniit vinot pinnat ja huolellinen viimeistely ovat ilo silmälle. Nyt saatavilla myös ZigZag-tuolin pehmuste! Nämä pehmusteet sopivat ZigZag-tuoleihin.

ZigZag-pehmuste on saatavilla neljässä värissä. Pehmusteen materiaali vaihtelee värin mukaan. Kamelin ja mustan väriset pehmusteet ovat bonded leather -keinonahkaa. Aito lampaantaljapehmuste on väriltään grafiitinharmaa, ja lisäksi saatavilla on harmaa kangaspehmuste.

Eri värejä yhdistelemällä ruokailutilaan saa luotua rytmiä ja ilmettä. Tai ehkä haluat yhdistää mustaan tuoliin mustan pehmusteen ja luoda hillityn klassisen tyylin kotiisi.

Tutustu myös muihin ZigZag-sarjan kalusteisiin.

Haluaisitko lisätietoja muihin Hans K:n tuoleihin sopivista pehmusteista tai muusta Hans K:n valikoimasta? Myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Värit:
Kamelinvärinen bonded leather -keinonahka, musta bonded leather -keinonahka, grafiitinharmaa lampaantalja, harmaa nature-kangas.

Hans K ZigZag-tuolin pehmuste

Hans K:n ZigZag-sarjan tuoliin sopivat pehmusteet saat nyt myös verkkokaupastamme!

Hans K:n Zigzag-tuolin pehmuste on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 59,00 €.Nykyinen hinta on: 50,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hans K ZigZag-tuolin pehmuste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *