Hans K:n ZigZag-tuoli on täydellisen onnistunut päivitys perinteiseen pinnatuoliin. Selkänojan kauniit vinot pinnat ja huolellinen viimeistely ovat ilo silmälle.

ZigZag-tuolissa on erinomaista istua ja sitä on kevyt liikutella. Tuoli sopii niin keittiön kuin olohuoneen koristukseksi.

Tuolin runko on väristä riippuen joko tammea tai saarnia. Värivaihtoehtoja ovat valkoinen, mustaksi petsattu saarni, ja öljytty tammi. Eri värejä yhdistelemällä ruokailutilaan saa luotua rytmiä ja ilmettä.

Design by Markus Johansson.

Verkkokaupastamme ovat nyt tilattavissa myös tuoleihin sopivat pehmusteet!

Yhdistä ZigZag-pöydän kanssa. Saatavissa myös korkea ZigZag-baarituoli sekä paljon muita ZigZag-sarjan kalusteita.

Haluaisitko lisätietoja muusta Hans K:n valikoimasta? Myymälöidemme henkilökunta ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Hans K:n arvomaailma perustuu ajattomaan muotoiluun. Yritys kehittää tuotteita pitkäikäisten trendien perusteella, mutta maustaa niitä sopivasti tämän päivän designilla. Tärkeintä on kuitenkin käytännöllisyys, toimivuus ja mukautuvuus. Useat eri materiaalivaihtoehdot ja mitat antavat myöden eri kokoisten tilojen sisustamiselle ja yksilöllisille vaihtoehdoille.

Koko:
45 x 53 x 91 cm.
Istuinkorkeus 46 cm.

Värit:
Valkoinen koivu, öljytty tammi, valkopesty saarni tai mustapetsattu saarni.

Massiivipuiset osat suositellaan öljyttäväksi säännöllisesti tarkoitukseen varatuilla hoitoaineilla. Huomioithan, että öljyn sävyte vaikuttaa tuolin väriin.
Tuolia ei saa säilyttää ulkotiloissa, koska kosteus- ja lämpötilavaihtelut aiheuttavat puun elämistä.

Hans K ZigZag-tuoli

Hans K:n ZigZag-tuoli on moderni pinnatuoli, joka saa hyvälle tuulelle.

Hans K:n tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

296,65 330,65 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Hans K ZigZag-tuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *