Tyylikäs ja käytännöllinen Confetti-penkki

Rowicon Confetti-penkki on oivallinen valinta esimerkiksi eteiseen, hallitilaan tai vaikkapa makuuhuoneeseen niin isoille kuin pienille perheenjäsenille. Penkki toimii säilytystilan ohella myös istuimena.

Penkki on saatavilla kahdessa koossa joko kahdella tai kolmella vetolaatikolla. Pienemmän penkin leveys on 70 cm ja suuremman penkin leveys on 106 cm. Molemmissa ko’oissa penkin syvyys on 35 cm ja korkeus 45 cm.

Penkki on saatavilla neljässä runkovärissä tammisena, valkopestynä, mustana sekä valkoisena. Tammisen, valkopestyn ja mustan penkin runko on valmistettu tammiviilusta ja valkoisen penkin runko on MDF-levyä.

Penkkiin voi valita verhoilun oman maun mukaan joko mustalla kankaalla tai lampaanvillajäljitelmällä. Molemmat verhoilut ovat helppohoitoisia, ja niiden puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi. Tarhar voi poistaa kevyesti kostutetulla liinalla, mutta suosittelemme kuitenkin välttämään hankaamista, jottei kangas nukkaannu.

Musta, valkoinen ja valkopestyn värinen Confetti-penkki on viimeistelty erittäin helppohoitoisella lakkapinnalla, joka ehkäisee pinnan naarmuuntumista käytössä. Tammenvärinen penkki on öljyttyä tammea, joka vaatii säännöllistä öljykäsittelyä pysyäkseen kauniina. Tutustu hoito-ohjeisiin täällä.

Confetti-penkit valmistetaan Puolassa.

Koot:
2 laatikkoa 70 x 35 x 45 cm.
3 laatikkoa 106 x 35 x 45 cm.

Rungon värit:
Tammi, valkoinen, musta ja valkopesty.

Varhoilumateriaalit:
Musta kangas tai lampaankarvajäljitelmä.

Viimeistely:
Lakka.

Tutustu myös muihin penkkeihimme.

Mitat35 × 45 cm (senttimetri)
Kokoonpano

,

Väri

, , ,

Rungon väri

, , ,

Verhoilumateriaali

,

Materiaalit

, , , , ,

Valmistusmaa

Verhoiluväri

,

Rowico Confetti-penkki

Rowicon tyylikäs ja erittäin käytännöllinen Confetti-penkki, jossa on 2-3 tilavaa laatikkoa kodin tarvikkeiden säilyttämiseen. Penkin runko on joko tammiviilua tai MDF-levyä väristä riippuen.

Penkki on tilaustuote. Klikkaamalla mieleistäsi väriä näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

379,00 579,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Confetti-penkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *