Rowicon Sierra-tuoli on tyylikäs ja kestävä valinta kodin ruokailutilaan. Tuolissa on kestävä ja erittäin helppohoitoinen mikrokuitupäällinen, joten se soveltuu erinomaisesti osaksi ruokailutilan sisustusta.

Verhoilukankaat on valmistettu 100 % polyesterista, joten tuolin istuinosan voi pyyhkiä puhtaaksi hieman kostutetulla liinalla, ja tuolin voi tarvittaessa imuroida. Tuolissa on noin 2 cm paksu vaahtomuovipehmuste, joka joustaa istujan painon alla. Tästä syystä mikrokuitukangas hieman venyy ensimmäisinä päivinä käytössä.

Tuoli on saatavilla kahdessa värissä joko vaaleamman ruskeana tai tummanharmaana. Tuolin leveys on 48 cm, syvyys 56 cm ja korkeus 86 cm. Tuolin istuinkorkeus on 47 cm.

Varastosta nopealla 3–7 arkipäivän toimitusajalla on saatavilla tummanharmaa ja ruskea tuoli. Saatavilla on myös tuoli sametilla tai struktuurikankaalla verhoiltuna. Samettinen ja struktuurikankaalla verhoiltu tuoli ovat tilaustuotteita, ja niiden toimitusaika ilmoitetaan erikseen tilauksen yhteydessä. Katso Sierra-tuoli, sametti ja Sierra-tuoli, struktuurikangas.

Yhdistä tuoli esimerkiksi Fred-ruokapöydän kanssa.

Ruotsalaisen Rowicon kattavaan mallistoon kuuluu niin rustiikkia, vintage-henkeä, New England -tyyliä, klassisia muotoja kuin moderneja linjojakin. Rowicon mallistosta löytyy laaja skaala ruokapöytiä ja ruokailutilan kalusteita, sillä keittiö ja ruokailutila ovat kodin sydän, jossa viihdytään ja vietetään aikaa yhdessä. Rowicolta löydät myös pohjoismaiseen makuun sopivat modernit sohvat ja sohvapöydät.

Tuotevideot

Koot:
48 x 56 x 86 cm.
Istuinkorkeus 47 cm.

Värit ja kankaat:
Mikrokuitukangas: ruskea (mole) ja tummanharmaa.

Materiaalit:
Samettikangas, vakosamettikangas, struktuurikangas ja mikrokuitukangas 100 % polyesteri.
Metallijalat, mustaksi maalattu.

Puhdistus kostealla liinalla.
Irtohiukkausten poisto säännöllisesti pölynimurilla tai vaaterullalla.
Ruuvien ja kiinnikkeiden kiristys säännöllisesti.
Tutustu tuotteen hoito-ohjeisiin.

Mitat56 × 86 cm (senttimetri)
Väri

,

Materiaalit

, ,

Valmistusmaa

Rowico Sierra-tuoli, mikrokuitu

Tuolia myydään kahden kappaleen erissä
á 149,- / 2 kpl 298,-

Sierra-tuoli on varastotuote. Klikkaamalla alta haluamasi värin saat näkyville tuotteen tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

149,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Rowico Sierra-tuoli, mikrokuitu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *