Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin nahkasohvasta saat elinikäisen ystävän. Nahkaverhoilu ikääntyy arvokkaasti ja oikein hoidettuna siitä tulee ajan kuluessa vain kauniimpi ja pehmeämpi.

Williams-sohva on siro chesterfield-tyyppinen sohva, joka pysyy ansaitusti klassikon paikalla vuosikymmenestä toiseen. Sohvan runko on valmistettu kovapuusta ja jalat ovat saarnia. Nahkaverhoilun sävy on lämmin eebenpuu.

Tämä eleettömän arvokkaan näköinen sohva sopii niin klassiseen kuin huippumoderniinkin sisustukseen. Sohvan erinomaisuus piilee siinä, että sen ympäristöä voi sisustaa monenlaisilla pienillä yksityiskohdilla, kuten sohva- ja sivupöydillä sekä vaaseilla, ja sohvaa vaihtamatta saa aina tuoreutta sisustukseen.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
192 x 87 x 75 x 45 cm.

Väri:
Eebenbuu.

Materiaalit:
Runko kovapuuta.
Verhoilu nahkaa.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Mitat87 × 75 cm
Väri

Materiaalit

, ,

Artwood Williams-sohva

Artwoodin Williams-sohva on kaunis, koristenapituksin varustettu chesterfield-tyylinen sohva.

Sohva on tilaustuote, ja lisää ostoskoriin -painikkeen alla näet myymälöidemme mallikappaleet.

Lue lisää

3949,60 

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Williams-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.