Kaunis Yuna-vaasi

Richmondin tyylikkäistä vaaseista löytyy jotain jokaiseen makuun. Yuna-vaasi on herkullisen muotoinen ja se sopii täydellisesti moneen sisustukseen. Musta vaasi harjatun kullan värisine yksityiskohtineen sopii erinomaisesti koristeluun ja kukille, jotka eivät tarvitse kastelua.

Isompi vaasi on 36 cm korkea, pienempi on 26 cm korkea. Nämä vaasit sopivat siis kokonsa puolesta niin keskipisteeksi kuin sivupöydälle.

Tutustu myös muihin vaaseihimme.

Vaasi sisältyy Richmondin laajaan sisustustuotteiden mallistoon. Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koot:
Pieni 23,5 x 23,5 x 26 cm.
Iso 21 x 21 x 36 cm.

Painot:
Pieni: 1,7 kg.
Iso: 1,7 kg.

Materiaali:
Polyresiini.

Väri:
Kulta, musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Yuna-vaasi

Richmondin moderni Yuna-vaasi on valmistettu polyresiinistä. Sijoita keskipisteeksi tai herkulliseksi yksityiskohdaksi kotiin. Saatavilla kahdessa koossa.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

130,00 133,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Yuna-vaasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *