Kaunis Amazon Snake -kori

Amazon Snake -kori on juuri sellainen kuin käärmeenlumoajilla muinaisissa tarinoissa. Rottinkikori on saatavilla kahdessa koossa ja kahdessa värissä, luonnollisen rottingin ja tummanruskean värisenä. Kori soveltuu ulkokäyttöön, mutta sitä ei kannata jättää suoraan auringonvaloon tai tuulen ja tuiskun keskelle.

Artwoodin valikoimasta löytyy kori joka tarkoitukseen. Korissa voit säilyttää tavaroita, koriin voit asetella kukkia, koreilla voit sisustaa. Verkkokauppamme valikoiman lisäksi voit kysellä lisää koreja ja muita sisustustuotteita myymälöistämme.

Hanki vaikka useampia koreja kerralla ja luo mieleisiäsi asetelmia silmien iloksi!

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koot:
Pieni: 27 x 14 cm.
Iso: 36 x 18 cm.

Materiaali:
Rottinki.

Värit:
Luonnollinen rottinki, tummanruskea.

Artwood Amazon Snake -kori

Sisustuksen tasapaino syntyy oikeista yksityiskohdista ja Artwood tarjoaa kotiin tyylikkäimmät sisustusesineet.

Artwood Amazon Snake -kori on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

159,00 253,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Amazon Snake -kori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *