Hauska Monkey-patsas

Richmondin tyyli on kaikkea mitä voi kuvitella ja enemmän! Meiltä löytyvät myös Richmondin kuuluisat koriste-eläimet, kuten Monkey-koriste.

Voit asetella herttaisen pikkuapinan hyllylle, pöydälle tai ikkunalaudalle kurkistelemaan.

Koriste-esineen mitat ovat 21,5 x 17 x 25 cm. Monkey-koriste-esine on valmistettu kultaiseksi maalatusta polyresiinistä.

Tutustu myös muihin sisustustuotteisiimme.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koko:
21,5 x 17 x 25 cm.

Paino:
7,5 kg.

Materiaali:
Polyresiini.

Väri:
Kulta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Monkey-koriste

Kultaiseksi maalattu Monkey-koriste on juuri sellainen yksityiskohta, joka antaa sisustukselle yksilöllistä ilmettä. Koriste on valmistettu polyresiinistä.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

94,00 


Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Monkey-koriste”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *