Näppärä pyöreä Amazon-kori

Artwood Amazon pyöreä kori sopii terassille ja olohuoneeseen. Korissa on käytännölliset kantokahvat, joiden avulla voit kantaa tavaroita ja siirrellä koria mieluiseen paikkaan. Rottinkikori on saatavilla kahdessa värissä, luonnollisen rottingin ja tummanruskean värisenä. Kori soveltuu ulkokäyttöön, mutta sitä ei kannata jättää suoraan auringonvaloon tai tuulen ja tuiskun keskelle.

Verkkokaupastamme löytyvät myös muut Amazon-sarjaan kuuluvat korit, Amazon Snake sekä Amazon-korisetti. Tutustu myös muihin sisustustuotteisiimme.

Artwoodin valikoimasta löytyy kori joka tarkoitukseen. Korissa voit säilyttää tavaroita, koriin voit asetella kukkia, koreilla voit sisustaa. Verkkokauppamme valikoiman lisäksi voit kysellä lisää koreja ja muita sisustustuotteita myymälöistämme.

Hanki vaikka useampia koreja kerralla ja luo mieleisiäsi asetelmia silmien iloksi!

Ruotsalainen Artwood tuo markkinoille laajan valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita ympäri maailmaa. Artwoodin valikoimaan kuuluu laaja kattaus sohvianojatuolejasäilytyskalusteitapöytiätuoleja ja erilaisia sisustustuotteita moniin eri sisustustyyleihin.

Tuotevideot

Koko:
Ø 25 x 31 cm.

Materiaali:
Rottinki.

Värit:
Luonnollinen rottinki, tummanruskea.

Artwood Amazon pyöreä kori

Artwood tarjoaa kotiin tyylikkäimmät sisustusesineet!

Artwood Amazon pyöreä kori on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

107,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Amazon pyöreä kori”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *