Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin kynttilälyhdyillä ja -jaloilla luot tunnelmaa alkavaan syksyyn. Lyhtyvalikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun, ultamodernista klassiseen ja pienestä suureen.

Harjatun kullan värinen Divon-jalka sopii pöytäkynttilöille. Jalka on saatavilla kahdessa koossa. Hanki vaikka molemmat!

Pienempi kynttilänjalka on kooltaan 10,5 x 10,5 x 24 cm, ja isomman kynttilänjalan mitat ovat 10,5 x 10,5 x 31 cm.

Tutustu myös muihin lyhtyihimme ja kynttilänjalkoihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koot:
Pieni 10,5 x 10,5 x 24 cm.
Iso 10,5 x 10,5 x 31 cm.

Painot:
Pieni: 1 kg.
Iso: 1,3 kg.

Materiaali:
Rauta.

Väri:
Harjattu kulta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Divon-kynttilänjalka

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Kauniin kuparinsävyinen Divon-kynttilänjalka on maalattua rautaa.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

58,00 73,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Divon-kynttilänjalka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.