Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin tyylikkäistä vaaseista löytyy jotain jokaiseen makuun. Näiden vaasien herkullinen muoto sopii täydellisesti moneen sisustukseen. Musta vaasi harjatun kullan värisine yksityiskohtineen sopii erinomaisesti koristeluun ja kukille, jotka eivät tarvitse kastelua.

Isompi Yuna-vaasi on 36 cm korkea, pienempi Leah on 26 cm korkea. Nämä vaasit sopivat siis kokonsa puolesta niin keskipisteeksi kuin sivupöydälle.

Tutustu myös muihin vaaseihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koot:
Pieni 23,5 x 23,5 x 26 cm.
Iso 21 x 21 x 36 cm.

Painot:
Pieni: 1,7 kg.
Iso: 1,7 kg.

Materiaali:
Polyresiini.

Väri:
Kulta, musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Yuna- ja Leah-vaasit

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Modernit Yuna- ja Leah-vaasit on valmistettu polyresiinistä.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

130,00 133,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Yuna- ja Leah-vaasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.