Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin kynttilälyhdyillä luot tunnelmaa alkavaan syksyyn. Lyhtyvalikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun, ultamodernista klassiseen ja pienestä suureen.

Valkoisen Silas-lyhdyn sisus on maalattu kullanväriseksi, mikä antaa lyhdylle kauniin heijastuspinnan. Lyhty on tarjolla kolmessa koossa. Hanki vaikka kaikki ja luo niistä mieleisesi sommitelma!

Kokovaihtoehtoja ovat pieni 21,5 x 10 x 29 cm, keskikokoinen 34 x 15 x 44 cm ja iso 45 x 21 x 60 cm.

Tutustu myös muihin lyhtyihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koot:
Pieni 21,5 x 10 x 29 cm.
Keskikokoinen 34 x 15 x 44 cm.
Iso 45 x 21 x 60 cm.

Painot:
Pieni: 1,3 kg.
Keskikokoinen: 2,4 kg.
Iso: 4,3 kg.

Materiaali:
Rauta.

Väri:
Valkoinen, kulta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Silas-lyhty

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Äärimmäisen kaunis Silas-lyhty on maalattua rautaa.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

51,00 203,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Silas-lyhty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.