Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin kynttilälyhdyillä luot tunnelmaa kotiin ja edustustilaan. Lyhtyvalikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun, ultamodernista klassiseen ja pienestä suureen.

Raylan-lyhty on sulautuu sisustukseen mustan mattapintansa vuoksi, ja sisäpuolen lämmin kultainen väri luo taustan tunnelmalliselle valolle. Lyhty on tarjolla kolmessa koossa. Hanki vaikka kaikki ja luo niistä mieleisesi sommitelma!

Kokovaihtoehtoja ovat pieni 22 x 10 x 30 cm, keskikokoinen 35 x 15 x 45 cm ja iso 45 x 20 x 60 cm.

Tutustu myös muihin lyhtyihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koot:
Pieni 22 x 10 x 30 cm.
Keskikokoinen 35 x 15 x 45 cm.
Iso 45 x 20 x 60 cm.

Painot:
Pieni: 1,3 kg.
Keskikokoinen: 2,4 kg.
Iso: 4,6 kg.

Materiaali:
Rauta.

Väri:
Musta, kulta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Raylan-lyhty

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Ihanan tunnelmallinen Raylan-lyhty on maalattua rautaa.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

53,00 203,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Raylan-lyhty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.