Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin kynttilälyhdyillä ja -jaloilla luot tunnelmaa alkavaan syksyyn. Lyhtyvalikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun, ultamodernista klassiseen ja pienestä suureen.

Niles-kynttilänjalka yhdistää kauniisti mustan keinonahan ja kultaiset yksityiskohdat. Jalka on saatavilla kahdessa koossa. Hanki vaikka molemmat!

Pienempi kynttilänjalka on kooltaan 12 x 25,5 cm, ja isomman kynttilänjalan mitat ovat 12 x 35 cm.

Tutustu myös muihin lyhtyihimme ja kynttilänjalkoihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koot:
Pieni 12 x 25,5 cm.
Iso 12 x 35 cm.

Materiaalit:
Alumiini, tekonahka.

Värit:
Musta, kulta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Niles-kynttilänjalka

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Linjakas Niles-kynttilänjalka on valmistettu alumiinista ja keinonahasta.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

59,00 65,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Niles-kynttilänjalka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.