Kaunis Maira-lyhty

Richmondin Maira-lyhty on kauttaaltaan vaalean kullan sävyinen, joten se heijastaa valoa kauniisti niin sisä- kuin ulkopuoleltakin. Lyhty on saatavilla kolmessa koossa. Hanki vaikka kaikki ja luo niistä mieleisesi sommitelma!

Kokovaihtoehtoja ovat pieni 22 x 10 x 30 cm, keskikokoinen 35 x 15 x 45 cm ja iso 45 x 20 x 60 cm.

Tutustu myös muihin lyhtyihimme.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin kynttilälyhdyillä luot tunnelmaa alkavaan syksyyn. Lyhtyvalikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun, ultamodernista klassiseen ja pienestä suureen.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koot:
Pieni 22 x 10 x 30 cm.
Keskikokoinen 35 x 15 x 45 cm.
Iso 45 x 20 x 60 cm.

Painot:
Pieni: 1,3 kg.
Keskikokoinen: 2,4 kg.
Iso: 4,6 kg.

Materiaali:
Rauta.

Väri:
Kulta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Maira-lyhty

Richmondin tunnelmallinen Maira-lyhty on kullansävyiseksi maalattua rautaa. Luo erikokoisista lyhdyistä kaunis asetelma!

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

53,00 203,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Maira-lyhty”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *