Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin tyylikkäistä vaaseista löytyy jotain jokaiseen makuun. Kenza-vaasi on saatavilla kahdessa eri koossa. Kokovaihtoehtoja ovat pieni 21,5 x 21,5 x 36 cm ja iso 22 x 22 x 41,5 cm.

Kokonsa puolesta Kenza-vaasit sopivat niin pöydälle kuin lattialle. Niiden upeasti liukuvärjätty kulta-violetti värimaailma on ottanut inspiraationsa luonnosta, ja ne tarjoavat hillittyä tyylikkyyttä monenlaiseen sisustukseen.

Tutustu myös muihin vaaseihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koot:
Pieni 21,5 x 21,5 x 36 cm.
Iso 22 x 22 x 41,5 cm.

Painot:
Pieni: 4,5 kg.
Iso: 4,6 kg.

Materiaali:
Alumiini.

Väri:
Kulta, violetti.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Kenza-vaasi

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Kenza-vaasi on maalattua alumiinia.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

194,00 206,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Kenza-vaasi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.