Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin kynttilälyhdyillä ja -jaloilla luot tunnelmaa alkavaan syksyyn. Lyhtyvalikoimasta löytyy jotain jokaiseen makuun, ultamodernista klassiseen ja pienestä suureen.

Näyttävä harjatun kullan värinen Jeral-jalka sopii pöytäkynttilöille. Jalka on saatavilla kahdessa koossa. Hanki vaikka molemmat!

Pienemmän kynttilänjalan mitat ovat 26 x 11 cm, ja suurempi kynttilänjalka on mitoiltaan 33 x 11,5 cm.

Tutustu myös muihin lyhtyihimme ja kynttilänjalkoihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koot:
Pieni: 26 x 11 cm.
Iso: 33 x 11,5 cm.

Painot:
Pieni: 1,5 kg.
Iso: 1,8 kg.

Materiaali:
Alumiini.

Väri:
Harjattu kulta.

Richmond Jeral-kynttilänjalka

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Jera-kynttilänjalka on kultaiseksi maalattua alumiinia.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

73,00 95,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Jeral-kynttilänjalka”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.