Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin tyylikkäistä vaaseista löytyy jotain jokaiseen makuun. Näiden vaasien tyylikäs muoto sopii täydellisesti moneen sisustukseen. Musta vaasi harjatun kullan värisine yksityiskohtineen sopii erinomaisesti koristeluun ja kukille, jotka eivät tarvitse kastelua.

Isompi Dailen-vaasi on 55 cm korkea, pienempi Danito on 48 cm korkea. Nämä vaasit sopivat siis kokonsa puolesta niin pöydälle kuin lattiallekin.

Tutustu myös muihin vaaseihimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koot:
Pieni 21 x 21 x 48 cm.
Iso 25 x 25 x 55 cm.

Painot:
Pieni: 3 kg.
Iso: 4,7 kg.

Materiaali:
Rauta, messinki.

Väri:
Kulta, musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Dailen- ja Danito-vaasit

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Linjakkaat Dailen- ja Danito-vaasit on valmistettu raudasta ja messingistä.

Dailen- ja Danito-vaasit ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

165,00 191,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Dailen- ja Danito-vaasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.