Pieni Cobra-pöytä

Richmondilta saat kultaista säihkettä kotiin! Cobra-sohvapöytä on kaunis kapea pöytä, jonka tummakultaisen kannen pinta jäljittelee käärmeen nahkan elävää pintaa. Tyylin viimeistelee hillitty kartionmuotoinen musta jalka.

Sohvapöydät on valmistettu käsin, joten jokainen kansi on yksilöllinen.

Cobra-pöytä on saatavilla kahdessa koossa, Ø 40 cm sekä Ø 30 cm.

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Tuotevideot

Koot:
Ø 40 cm, Ø 30 cm.

Korkeudet:
55,5 cm ja 48 cm.

Paino:
5 kg.

Materiaalit:
Kansi alumiinia.
Runko alumiinia.

Värit:
Kultainen kansi.
Musta jalka.

Tutustu myös muihin sohvapöytiimme.

Richmond Cobra-sohvapöytä

Richmondin Cobra-pöytä sopii kahvitteluun ja sivupöydäksi. Cobra-sohvapöytä on valmistettu kokonaisuudessaan alumiinista.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

218,00 269,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Cobra-sohvapöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *