Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä useissa maissa valmistetaan ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Artwoodin Hunter-sarjan kalusteet ovat jyhkeitä ja selkeälinjaisia laatuhuonekaluja, jotka kestävät aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Tammiviilusta valmistettu 120 cm leveä konsolipöytä on erinomainen lisä pieniin tiloihin, jossa tarvitaan laskutilaa pikkutavaroille. Voit käyttää pöytää myös sisustusesineiden esillepanoon ja luoda näin tunnelmaa niin eteiseen kuin olohuoneeseenkin.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Koko:
120 x 40 x 79 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Tutustu myös muihin konsolipöytiimme.

Artwood Hunter-konsolipöytä

Artwoodin Hunter-sarjan konsolipöytä on yksinkertainen ja tyylikäs!

Nämä tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

1 038,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-konsolipöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *