Linjakas Hunter-konsolipöytä

Tammiviilusta valmistettu 120 cm leveä Hunter-konsolipöytä on erinomainen lisä pieniin tiloihin, jossa tarvitaan laskutilaa pikkutavaroille. Voit käyttää pöytää myös sisustusesineiden esillepanoon ja luoda näin tunnelmaa niin eteiseen kuin olohuoneeseenkin.

Artwoodin Hunter-sarjan kalusteet ovat jyhkeitä ja selkeälinjaisia laatuhuonekaluja, jotka kestävät aikaa niin tyyliltään kuin materiaaleiltaan. Kalusteet on valmistettu tammiviilusta, ja jokainen sarjaan kuuluva tuote on saatavilla mustan ja antiikin harmaan värisenä.

Konsolipöydän syvyys on 40 cm ja korkeus 79 cm.

Koko Artwoodin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten jos et löytänyt verkkokauppamme valikoimasta haluamaasi tuotetta, ei hätää. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Artwood on ruotsalainen huonekaluyritys, jonka historia ulottuu 1960-luvun lopulle. Artwoodin ajattomat ja klassiset designit syntyvät omien suunnittelijoiden kynästä, ja niitä valmistetaan useissa maissa ympäri maailmaa. Artwoodin tuotteiden laadukkuus takaa, että nämä upeat sisustustuotteet kestävät aikaa ja käyttöä useamman sukupolven ajan.

Tuotevideot

Koko:
120 x 40 x 79 cm.

Värivaihtoehdot:
Musta, antiikin harmaa.

Materiaali:
Tammiviilu.

Tutustu myös muihin konsolipöytiimme.

Väri

,

Materiaalit

Sarjat

Artwood Hunter

Valmistusmaa

Artwood Hunter-konsolipöytä

Artwoodin Hunter-sarjan konsolipöytä on yksinkertainen ja tyylikäs! Linjakas konsolipöytä on saatavilla kahdessa värissä joko mustana tai antiikin harmaana.

Nämä tuotteet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla mieleistäsi vaihtoehtoa näet, missä myymälässä tuotteesta on malli esillä.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 1 285,00 €.Nykyinen hinta on: 1 028,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Artwood Hunter-konsolipöytä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *