VM Carpetin Salmiakki-matossa on nimensä mukaisesti klassinen salmiakkikuviointi. Salmiakki-maton kauniit väriyhdistelmät luovat tilaan tunnelmaa. Maton kuviointi on ajattoman kiinnostava ja erittäin monikäyttöinen. Se antaa huoneelle ilmettä ja kiinnittää katsojan huomion juuri toivottuun suuntaan.

Laadukas Salmiakki-maton pinta on pehmeää ja erittäin helppohoitoista polyamidinukkaa. Maton puhdistukseen riittää säännöllinen imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tarhat voi poistaa tuoreeltaan kevyesti kostutetulla liinalla. Suosittelemme kuitenkin välttämään hankausta, jottei pinta ala nukkaantua. Pinttyneet tarhat kannattaa poistattaa ammattimaisessa mattopesulassa.

Matto on saatavilla useissa eri pohjaväreissä, ja kuhunkin pohjaväriin on yhdistetty yhteensopiva salmiakkikuviointiväri. Pohjavärivaihtoehtoja ovat roosa, harmaa sekä beige. Roosan sävyisessä matossa on valkoinen viivoitus, kun taas harmaaseen ja beigeen mattoon on saatavilla kaksi kuviointiväriä. Harmaa matto on ostettavissa joko valkoisella tai mustalla viivoituksella, ja beigeen mattoon on saatavilla joko ruskea tai musta viivoitus.

Vakiokokojen ohella Salmiakki-matosta on saatavilla myös mittatilauskokoja, joista voit kysyä tarkemmin myymälöistä sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mittatilausmaton neliöhinta on 161 € / m².

Maton pohjaus on liukumaton EVAPOLYTEX®, joka tekee matosta ryhdikkään ja jonka ansiosta matto pysyy hyvin paikallaan jalan painon alla. Pohjamateriaali soveltuu kaikille lattiamateriaaleille ja lattialämmitteisiin tiloihin. Se ei jätä jälkiä lattiaan ja on hajuton ja kierrätettävä.

Tutustu myös pyöreään Salmiakki-mattoon.

Koot:
80 x 150 cm, 80 x 200 cm, 80 x 250 cm, 80 x 300 cm, 133 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 300 cm

Mittatilauskoot:
Oma koko 161,-/m².

Värit:
Harmaa/valkoinen, beige/ruskea, beige/musta, rosa/valkoinen ja harmaa/musta.

Materiaali:
100% polyamidi.

Pohjaus:
EVAPOLYTEX®.

Hoito-ohjeet:
Imurointi ja tarvittaessa tuuletus. Tahrojen poisto tuoreeltaan puhtaalla, kostealla liinalla, ei hankausta.

Pesuohjeet:
Kuivapesu vaahdolla tai hellävarainen ammattimainen tasovesipesu max. +30°C miedolla hienopesuaineliuoksella. Ei liotusta tai hankausta. Huolellinen huuhtelu runsaalla vedellä. Ylimääräinen vesi poistetaan esim. telapuristimella. Matto muotoillaan kosteana ja kuivatetaan ilmavasti tasossa. Ei saa taittaa.

Tutustu myös muihin mattoihimme.

VM Carpet Salmiakki-matto, suorakaide

VM Carpetin Salmiakki-matto on moderni versio tutusta vinoneliökuviosta. Matto on ostettavissa verkkokaupasta kaikissa vakioko’oissa ja -väreissä. Huomaathan, että pyöreä Salmiakki-matto myydään erikseen täällä.

Matto on tilaustuote, ja VM Carpetin kaikista matoista on mallipalat nähtävillä kaikissa Kruunukalusteen myymälöissä.

Lue lisää

161,00803,00

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “VM Carpet Salmiakki-matto, suorakaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *