Tuotevideot

Hollantilainen Richmond huokuu ylellisyyttä ja tyyliä! Richmondin huonekalut eivät jätä ketään kylmäksi, sillä Richmondille kelpaa vain paras niin designin, materiaalien kuin tuotannon saralla. Lopputuloksena on valikoima tuotteita, joita kukaan muu ei koskaan ole tehnyt eikä tule tekemään. Richmond vie eleganssin kokonaan uudelle tasolle.

Richmondin tyyli on kaikkea mitä voi kuvitella ja enemmän! Lisäsimme verkkokauppaamme valikoiman Richmondin upeita valaisimia.

Auden-valaisin on upea kristallinen seinäkoriste. Se sopii erityisen hyvin kartanoeleganssiin ja edustustiloihin. Mihin sinä laittaisit tämän valaisimen?

Valaisimen mitat ovat 31 x 32 x 19 cm.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mikäli et löytänyt etsimääsi Richmondin tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Richmondin koko mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen myymälöistä ja verkkokaupan asiakaspalvelusta. Mallistoon voi tutustua Richmondin kuvastossa.

Koko:
31 x 32 x 19 cm.

Paino:
6,5 kg.

Materiaalit:
Rauta, kristalli.

Väri:
Hopea.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Richmond Auden-seinävalaisin

Richmondin upeat sisustustuotteet nyt Kruunukalusteen verkkokaupassa! Auden-seinävalaisimessa on rautarunko, ja kimaltavat kristallit viimeistelevät näyttävän kokonaisuuden.

Richmondin tuotteet ovat tilaustuotteita, ja klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

383,00 

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Myymälän mallikappaleet

Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä
Ei esillä

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Richmond Auden-seinävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.