Denver-valaisin USB-portilla

Valaisin Grönlundin Denver-seinävalaisin on täynnä käytännöllistä teknologiaa: kaksoisvalaisimen ohella siitä löytyy myös USB-portti kännyköiden ja muiden laitteiden lataamista varten. Äärimmäisen käytännöllinen valaisin on modernin, mukavuutta kaipaavan sisustajan valinta makuuhuoneeseen.

Kaksiosaisen valaisintoiminnon ansiosta valaisin toimii sekä lukuvalona että tunnelmanluojana.  Valaisimen ylempään osaan sopii E27-kannalla varustettu polttimo ja alempaan osaan sopii max. 3W LED-polttimo. Polttimot eivät sisälly hintaan.

Valaisimen korkeus on 21 cm ja sivun mitta 19 cm.

Valaisin on saatavilla kahdessa värissä joko mustana tai valkoisena.

Mikäli et löytänyt etsimääsi tuotetta verkkokaupastamme, ei hätää. Koko Valaisin Grönlundin mallisto on tilattavissa Kruunukalusteen kautta, joten tuotekyselyjen yhteydessä suosittelemme ottamaan yhteyttä myymälöihimme tai verkkokaupan asiakaspalveluun.

Koko:
19 x 19 x 21 cm.

Värit:
Musta, valkoinen.

Materiaali:
Metalli.

Tekniset tiedot:
1 x E27, 1 x 3W LED.
USB-portti.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Väri

,

Materiaalit

Valmistusmaa

Toiminnot

Valaisin Grönlund Denver-seinävalaisin

Valaisin Grönlundin käytännöllinen Denver-seinävalaisin sopii niin tunnelman luomiseen kuin pikkutarkan työn tekemiseen – valaisimessa on sekä varjostimella varustettu tunnelmavalo että spottivalo valaisimen alaosassa.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

250,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Denver-seinävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *