Tyylikäs puinen Brad-seinävalaisin

Trion Brad-seinävalaisin tuo tilaan lämpöä! Himmennettävä valaisin suuntaa valoa sekä ylös että alaspäin, joten tunnelman luominen kotiin onnistuu hetkessä.

Valaisin on saatavilla kahdessa koossa. Pienempi valaisin on mitoiltaan 11 x 11 cm, ja suurempi valaisin on 37 cm leveä. Suuremman valaisimen korkeus on niin ikään 11 cm.

Integroitu, himmennettävä polttimo sisältyy hintaan.

Tutustu myös muihin Trion Brad-sarjan valaisimiin.

TRIO:n kattava valaisinvalikoima antaa jokaiselle sisustajalle mahdollisuuden löytää juuri hänen kotiinsa täydellisen valaistusratkaisun. TRIO:n valaisimet kruunaavat kodin muun sisustuksen, tuoden valollaan kauneimmat kohdat esiin.

Uusimmat modernit mallit hyödyntävät LED-tekniikkaa, joten valaisimet ovat kauniita, mutta säästävät ympäristöä ja sähköä. TRIO:n ajatteluun kuuluukin asumismukavuus, valon kauneus ja viihtyvyys niin, että ympäristönäkökulmat otetaan aina huomioon.

Tuotevideot

Koko:
Iso 37 x 11 cm, paino 1 kg.
Pieni 11 x 11 cm.

Tekniset tiedot:
Seinäkiinnitys, himmennettävä.
Polttimot sisältyvät hintaan: 4W, 1 x 430 lm, 3000K.

Materiaali:
Kehys puuta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat11 cm (senttimetri)
Koko

,

Trio Brad-seinävalaisin

Trion kaunis Brad-seinävalaisin on viimeistelty lämpimän puisella kuvulla. Valaisin on saatavilla kahdessa koossa. Valaisin on himmennettävä.

Trion valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta mieleisesi vaihtoehdon saat esiin ajantasaisen tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

71,90 102,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Trio Brad-seinävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *