Shel Spot -seinävalaisin, spottivalo

Kätevä USB-laturi, pieni hylly sekä tehokas suunnattava spottivalo – Shelf Spot -seinävalaisin tarjoaa nämä kaikki! Tarvitaanko yöpöytää mihinkään? Tämän valaisimen laatikoihin ei kerry turhaa tavaraa, vaan saat hyllylle kätevästi astettua vaikka kirjan, silmälasit tai puhelimesi, jonka akun saat USB portin avulla myös aamuksi täyteen virtaan!

Shelf Spot -seinävalaisimessa on spottivalo, 3W LED sekä pieni hylly USB-portilla.

Polttimot sisältyvät valaisimen hintaan.

Etkö löytänyt etsimääsi verkkokauppamme valikoimasta? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä Kruunukalusteen kautta voit tilata Valaisin Grönlundin koko valikoiman. Myymälämme ja verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

Valaisin Grönlund on suomalainen perheyritys, joka valmistaa korkealaatuisia valaisimia. Grönlund myös tuo maailmalta kiinnostavimmat ja pohjoismaiseen makuun sopivimmat valaistusratkaisut. Valaisin Grönlundin valaisimet sopivat laatua ja yksilöllisyyttä arvostavalle sisustajalle. Tällä valikoimalla valaiset kaikki tilat mummonmökistä ultramoderniin lasipalatsiin!

Koko:
Ø 16 x 13 x 25 cm.

Tekniset tiedot:
LED 3W.

Värit:
Valkoinen ja musta.

Tutustu myös muihin valaisimiimme.

Mitat13 × 25 cm (senttimetri)
Väri

,

Materiaalit

Toiminnot

Valaisin Grönlund Shelf Spot -seinävalaisin

Valaisin Grönlundin tyylikäs Shelf Spot -seinävalaisin sisältää pienen tason, USB-latausportin ja lisäksi valaisimessa ja käännettävä spottivalo.

Nämä valaisimet ovat tilaustuotteita. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat esiin tiedon myymälöiden esittelykappaleista.

Lue lisää

210,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 1-2 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Valaisin Grönlund Shelf Spot -seinävalaisin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *