Tyylikäs Amorevole-sohva säätömekanismilla

Ajattoman tyylikäs Amorevole-sohva on ostettavissa verkkokaupastamme konjakinruskealla 15-sarjan Protecta-nahalla verhoiltuna joko 2- tai 3-istuttavana. 2-istuttavan sohvan leveys on 166 cm ja 3-istuttavan sohvan leveys on 210 cm. Sohvan syvyys on 102 cm ja korkeus 96 cm.

Sohva on saatavissa joko sähkömekanismilla tai ilman. Sähkömekanismin avulla asento on helppo säätää mukavaksi ja tukevaksi, sillä mekanismi säätelee niin ylä- kuin alaselän samoin kuin jalkojen asentoa.

Sohva on moduloitavissa vapaasti erilaisiksi kokonaisuuksiksi. Mikäli olet kiinnostunut jostain toisesta verhoiluvaihtoehdosta tai kokoonpanosta, suosittelemme pistäytymään myymälöissämme.

Natuzzi Editions on italialaisen Natuzzin tytäryhtiö, joka valmistaa korkealaatuisia tyylihuonekaluja Romaniassa. Huonekalujen valikoima on laaja, ja jokaista istuinta kuvaavat Natuzzille ominaiset ylellisyys, nahankäsittelytaito sekä suurenmoinen mukavuus.

Koot:
2-istuttava 166 x 102 x 96 cm.
3-istuttava 210 x 102 x 96 cm.

Materiaalit:
Ruskea nahkaverhoilu.
Kategorian 15 Protecta-nahka.

Tutustu myös muihin sohviimme.

Mitat102 × 96 cm (senttimetri)
Koko

,

Verhoilumateriaali

Verhoilutyyppi

Kiinteä verhoilu

Täyte

Kokoonpano

,

Valmistusmaa

Väri

Materiaalit

Toiminnot

Natuzzi Editions C176 Amorevole-sohva

…kokoonpanosta, suosittelemme pistäytymään myymälöissämme. Natuzzi Editions on italialaisen Natuzzin tytäryhtiö, joka valmistaa korkealaatuisia tyylihuonekaluja Romaniassa. Huonekalujen valikoima on laaja, ja jokaista istuinta kuvaavat Natuzzille ominaiset ylellisyys, nahankäsittelytaito sekä suurenmoinen mukavuus….

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 2 381,00 € – 4 701,00 €.Nykyinen hinta on: 1 904,00 € – 3 760,00 €.

Tyhjennä

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Natuzzi Editions C176 Amorevole-sohva”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *