KruunuDesignin Siesta Naturline -jenkkisänky on muhkea uutuus, jonka harmoninen beige väri ja luonnolliset materiaalit takaavat syvän ja parantavan unen.

Jenkkisängyn pohjana on kaksi 80 cm tai 90 cm leveää verhoiltua puista runkoa. Näiden päällä on 160/180 cm täysleveä, luonnonmukaisilla materiaaleilla täytetty patja, ja kokonaisuuden kruunaa hintaan sisältyvä tikattu petauspatja. Sängyssä on 12 cm valkolakatut saarnijalat.

Naturline-sängyn patjaa ja petauspatjaa voi kääntää vuodenaikojen mukaan. Kesäpuolella on täytteenä puuvillaa 1000 g/m³ ja talvipuolella vastaavasti lampaanvillaa samoin 1000 g/m³. Kesä- ja talvipuolet on merkattu patjaan.

Sängyn täytteet on valmistettu 100 % luonnonmukaisista ja kierrätysmateriaaleista. Patjan täytteenä on ekologista puuvillaa, 100 % luonnonkumia, puuvillaa, villaa ja kookoslevyä. Tässä jenkkisängyssä ei ole lainkaan jousia.

Siesta Naturline -jenkkisänky on verhoiltu Ranch 05 -kankaalla, joka on kauttaaltaan tikattu 8 cm petauspatjaa myöten. Kuvan pääty ei sisälly hintaan.

Sängyssä on kiinteä (fast) nukkumismukavuus, minkä ansiosta se sopii kaiken painoisille nukkujille.

Tutustu myös muihin jenkkisänkyihimme sekä Siesta Naturline-sänkypakettiin.

Siesta-sängyt ovat tilattavissa myös muilla verhoiluvaihtoehdoilla. Myymälöidemme henkilökunta sekä verkkokaupan asiakaspalvelu antavat mielellään lisätietoja.

Koot:
160 x 200 cm.
180 x 200 cm.

Väri:
Ranch 05 beige.

Materiaalit:
Runko puu, metalli.
Täyte luonnonpuuvilla, 100 % luonnonkumi, puuvilla, villa, kookoslevy.
Petauspatja 1000 g/ puuvilla + 1000/ g villa.

12 cm valkolakatut saarnijalat.

Kuvanmukaiset päädyt:
160 cm 360,-
180 cm 398,-

Tilaukset myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

KruunuDesign Siesta Naturline -jenkkisänky

KruunuDesign Logo

KruunuDesignin Siesta Naturline -jenkkisänky on sijoitus laadukkaaseen uneen! Muhkea jenkkisänky on saatavissa 160 cm ja 180 cm kokoisena. Pääty ei sisälly hintaan.

Siesta Naturline -sänky on tilaustuote. Ajantasainen tieto myymälöiden esittelykappaleista on “lisää ostoskoriin” -painikkeen alapuolella.

Lue lisää

2 690,00 2 990,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 3-6 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Siesta Naturline -jenkkisänky”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *