Jatkettava Jatkopuu-sänky

ByNiemen Jatkopuu-sänky on kotimainen, jatkettava sänky jokaisen kotiin. Sänky on jatkettavissa aina 211 cm:n saakka, joten se soveltuu erinomaisesti kasvavan lapsen tarpeisiin.

Unipuu-sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy lukuisia keskenään yhteensopivia osia, joista saa muunneltavia ja tilaa säästäviä vuoderatkaisuja perheen ja lapsen eri elämänvaiheiden tarpeisiin.

Sängyn hinta sisältää vaneripohjan. Voit valita sängyn 140 cm patjalla tai ilman. Lisäksi voit ostaa patjan erikseen, jos sinulla on sänky valmiina.

Kysy muista vaihtoehdoista kuten patjan jatkopalasta lisää myymälästämme.

Jatkopuu-sänky on oivallinen valinta, joka kestää lapselta toiselle.

Niemen Tehtaat on jo vuonna 1898 perustettu perinteikäs suomalainen perheyritys, joka on maamme vanhin ja yksi maamme suurimpia huonekaluvalmistajia. Niemen tuotemerkkeihin kuuluvat mm. Gustav-sarjan sängyt ja säilytyskalusteet.

Niemen Tehtaiden päätuotanto tapahtuu yrityksen tuotantotiloissa Sastamalassa Tampereen kupeessa. Yrityksen perusarvoihin kuuluvat jatkuva suunnittelu ja tuotekehitys, joustava tuotanto ja ammattitaito. Asiakkaalla on vahva rooli suunnittelussa, sillä eri paloista ja moduuleista koostuvat kokonaisuudet valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Koko:
130–211 x 86 x 56 cm.

Rungon väri:
Valkoinen.

Materiaali:
MDF/huonekalulevy.

Patjan koko:
75 x 140 cm

Patjan väri:
Valkoinen.

Pyyhkiminen kevyesti kostutetulla liinalla.
Huolellinen kuivaus.
Kiinnikkeiden säännöllinen tarkistus.

Tutustu myös muihin sänkyihimme.

ByNiemi Jatkopuu-sänky, jatkettava

ByNiemen Unipuu-sarja kasvaa perheen mukana. Unipuu-sarjasta löytyvät niin jatkettavat sängyt, parvisängyt kuin kerrossängytkin.

Jatkettava Jatkopuu-sänky on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdot saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

Alkuperäinen hinta oli: 157,00 € – 625,00 €.Nykyinen hinta on: 109,00 € – 437,00 €.

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 8-12 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “ByNiemi Jatkopuu-sänky, jatkettava”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *