Laadukas Comfort 160 -sänkypaketti

Unessin Comfort 160 -sänkypaketti on laadukas kotimainen valinta. 160 cm leveään sänkypakettiin sisältyy 2 kpl 80 x 200 cm runkopatjoja, 160 cm leveä petauspatja sekä 23 cm korkeat metallijalat.

Sänky on saatavilla kahdella eri kovuusasteella, joista pehmeämpi on medium ja jämäkämpi fast.

Sänkypakettiin sisältyvä hengittävä Air-petauspatja on 7 cm paksu ja se on valmistettu vaahtomuovista. Petauspatjassa on sisällä 6 cm profiloitu erikoisvaahtomuovi. Petauspatjan profiloitu puoli tarjoaa pehmeämmän nukkumiskokemuksen ja toinen puoli taas jämäkämmän. Päällimmäisenä on paksu vanutikkaus. Petauspatjan materiaaleissa on kiinnitetty erityistä huomiota hengittävyyteen.

Petauspatjan päällinen on pestävissä 60 °C:ssa. Huomaathan, että päälliselle ei suositella rumpukuivausta.

Comfort-runkopatjassa on esijännitetty, aktiivinen pussijousisto, joka on valmistettu sähkökarkaisulla. Jousisto myötäilee vartaloa ja tukee ergonomista nukkumisasentoa. 23 cm jalat nostavat sängyn miellyttävälle korkeudelle, jolloin siirtymiset sänkyyn ja pois käyvät helposti. Alempi bonnell-jousisto toimii tukijoustinkerroksena ja takaa täydellisen nukkumismukavuuden.

10 vuoden takuu rungon katkeamattomuudelle ja jousistolle.

Kotimainen Uness valmistaa korkealaatuiset sängyt Seinäjoella. Uness-sänky on kestävä sijoitus hyvään uneen ja elämänlaatuun.

Paketti sisältää:
– runkopatja (2 x 80 cm)
– petauspatja
– alumiinijalat 23 cm

Koko:
160 x 200 cm.

Korkeus:
65 cm.

Jousiston takuu 10 vuotta, koskee katkennutta / irronnutta joustinta ja jousiston ennenaikaista kuoleentumista.

Runkopatjan runkotakuu 10 vuotta, koskee rungon katkeamista.

Tutustu myös muuhun sänkyihimme.

Uness Comfort 160 -sänkypaketti

Uness-logo

Unessin kotimaisessa Comfort-sänkypaketissa on laadukas kaksoisjousitus. 160 cm petauspatja ja metallijalat sisältyvät sängyn hintaan.

Comfort 160 -sänkypaketti on varastotuote. Klikkaamalla haluamiasi ominaisuuksia saat näkyviin tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää
(1 arvostelu)

869,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

  1. Annukka

    Annukka

    Kovempaa sänkyä kaipaavalle todella hyvä valinta. Mukavaa kun tulee jenkkisänky fiilis kun niin korkea. 3viikkoa nyt ollut käytössä ja hyvä on ollut kaikinpuolin. SUOSITTELEN ☺️

Lisää arvostelu

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *