CURA® of Swedenin Pearl Down -painopeitto on markkinoiden laadukkain untuvatäytteinen painopeitto. Peiton täytteenä on kvartsihiekasta valmistettuja lasihelmiä, puuvillavanua sekä sertifioitua ankanuntuvaa.

Peiton päällikangas on 100 % hengittävää puuvillaa. Peiton mukana tulee CURA of Sweden nahkainen kantokassi.

Peitto on saatavilla verkkokaupasta kahdessa painoluokassa joko 8 tai 10 kg painavana. CURA® of Sweden suosittelee, että peiton paino on noin 10-15 % kehon omasta painosta. Jos painat esimerkiksi 70 kg, voit valita painopeiton, joka painaa 7-9 kg. Tämä on toki vain suositus, ja itselle sopivan painoisen painopeiton valinta on yksilöllistä. Jos kärsit merkittävistä unihäiriöistä ja/tai tunnet usein stressiä tai ahdistusta mennessäsi nukkumaan, voi olla hyvä valita peite, joka on painavampi (12–15 %).

Huom! Painopeittoa ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille. On tärkeää, että lapsi voi poistaa peiton itse. Lapsille on erikseen erityiset painosuositukset. Jos sinulla on todettu vakava alentunut keuhkokapasiteetti ja/tai lihasvoima, sinun tulee neuvotella peiton käytöstä lääkärisi kanssa.

Koko:
150 x 210 cm.

Materiaalit:
Verhoilu 100 % puuvillaa.
Täyte lasihelmet, untuva, puuvillavanu.

Konepesu 40° C.

Valitse materiaalit

, ,

Valitse väri

Valmistusmaa

Valitse paino

,

CURA® of Sweden Pearl Down -painopeitto

KAMPANJA! Happy Customer -tyytyväisyystakuu kaikkiin CURA® of Sweden -painopeittoihin.
Kokeile peittoa 30 vrk – jos et ole tyytyväinen, palautamme rahat.
Kampanja voimassa 31.10.2021 saakka ja koskee sekä verkkokauppa- että myymäläostoksia. Asiakas vastaa peiton palautuskustannuksista (á 15,-).

CURA® of Swedenin Pearl Down -painopeitto on markkinoinen ylellisin ja pehmein painopeitto. Painopeittoja käytetään erilaisten unihäiriöiden ehkäisemisessä ja hoitamisessa. Valitsemalla alta mieleisesi painon saat esille tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä myymäläkohtaisen tiedon malleista.

Lue lisää

249,00

Varastossa

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “CURA® of Sweden Pearl Down -painopeitto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *