CURA® of Swedenin Pearl Down -painopeitto on markkinoiden laadukkain untuvatäytteinen painopeitto. Peiton täytteenä on kvartsihiekasta valmistettuja lasihelmiä, puuvillavanua sekä sertifioitua ankanuntuvaa.

Peiton päällikangas on 100 % hengittävää puuvillaa. Peiton mukana tulee CURA of Sweden nahkainen kantokassi.

Peitto on saatavilla verkkokaupasta 10 kg painavana (8 kg loppuunmyyty). CURA® of Sweden suosittelee, että peiton paino on noin 10-15 % kehon omasta painosta. Jos painat esimerkiksi 70 kg, voit valita painopeiton, joka painaa 7-9 kg. Tämä on toki vain suositus, ja itselle sopivan painoisen painopeiton valinta on yksilöllistä.

Jos kärsit merkittävistä unihäiriöistä ja/tai tunnet usein stressiä tai ahdistusta mennessäsi nukkumaan, voi olla hyvä valita peite, joka on painavampi (12–15 %).

Huom! Painopeittoa ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille. On tärkeää, että lapsi voi poistaa peiton itse. Lapsille on erikseen erityiset painosuositukset. Jos sinulla on todettu vakava alentunut keuhkokapasiteetti ja/tai lihasvoima, sinun tulee neuvotella peiton käytöstä lääkärisi kanssa.

Hygienisyyden varmistamiseksi peitto on palautettavissa ainoastaan käyttämättömänä, avaamattomassa alkuperäispakkauksessa.

Koko:
150 x 210 cm.

Painot:
8 kg.
10 kg.

Materiaalit:
Verhoilu 100 % puuvillaa.
Täyte lasihelmet, untuva, puuvillavanu.

Konepesu 40° C.

Materiaalit

, ,

Väri

Valmistusmaa

Paino

,

CURA® of Sweden Pearl Down -painopeitto

CURA® of Swedenin Pearl Down -painopeitto on markkinoinen ylellisin ja pehmein painopeitto. Painopeittoja käytetään erilaisten unihäiriöiden ehkäisemisessä ja hoitamisessa. Painopeitot ovat ostettavissa suoraan varastosta sekä myymälöiden hyllystä.

Valitsemalla alta mieleisesi painon saat esille tämänhetkisen varastosaatavuuden sekä myymäläkohtaisen tiedon malleista.

Lue lisää

249,00 

Tyhjennä

Varastotuote, toimitusaika 3-7 arkipäivää

Yhteensopivia tuotteita...

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “CURA® of Sweden Pearl Down -painopeitto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *