Paras hinta-laatusuhde: Siesta Lux -jenkkisänky

KruunuDesignin Siesta Lux -jenkkisänky tuo nukkumiseen laatua ja mukavuutta. Hinta-laatusuhteeltaan erinomainen jenkkisänky on saatavilla verkkokaupastamme kahdessa koossa, joko 160 cm tai 180 cm leveänä.

Tämä sänky tarjoaa nukkujalle laadukasta unta kolminkertaisella jousituksella! Jenkkisängyn runkopatjassa on kaksoisjousitus eli pussijousitus/bonnel. Sen päälle asetetussa joustinpatjassa on 5-vyöhykkeinen pussijousisto, joka myötäilee vartalon painoa ja asentoja.

Hintaan sisältyy 5 cm profiloitu, vaahtomuovinen petauspatja sekä alumiinijalat.

160 cm leveässä jenkkisängyssä kaksi jäykkyyttä: jämäkkä ja medium. 180 cm leveä sänky on saatavissa jämäkällä jousituksella. Sänky on tilattavissa myymälöistämme myös muissa jäykkyyksissä ja erilaisilla verhoiluilla.

Verhoilun väri on harmaa.

Kuvan pääty ei sisälly hintaan.

Jos haluat lisätietoja muista koko- ja värivaihtoehdoista, myymälöidemme henkilökunta sekä verkkokaupan asiakaspalvelu auttavat mielellään.

KruunuDesign on Kruunukalusteen oma brändi, jonka alle olemme koonneet monipuolisen valikoiman laadukkaita, tyylikkäitä, kestäviä ja kauniita tuotteita.

Koot:
160 x 200 cm.
180 x 200 cm.

Jalat 12 cm, kromi.

Väri:
Harmaa.

Täyte:
Bonnell + pussijousisto alaosassa, 5-vyöhykkeinen pussijousitus yläosassa.

Lisätietoja:
Tutustu myös muihin jenkkisänkyihimme.

Mitat200 cm (senttimetri)
Koko

,

Kovuus

,

KruunuDesign Siesta Lux -jenkkisänky

KruunuDesign Logo

KruunuDesignin Siesta Lux -Jenkkisängyssä on kolmikerrosjousitus. Yläpatjassa on 5-vyöhykepussijousisto joka joustaa hartioiden ja lantion kohdalta, ja tukee vartalon kaaria. Hintaan sisältyvät petauspatja ja jalat.

160 cm Siesta Lux -jenkkisänky on varastotuote. Klikkaamalla alta mieleisesi kokonaisuuden saat esiin ajantasainen varastosaatavuuden sekä tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

1 095,00 1 295,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “KruunuDesign Siesta Lux -jenkkisänky”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *