Ylellinen Pearl Eco -painopeitto

Tiedustele myymälöistämme jäljellä olevia painopeittoja – viimeiset kappaleet edullisesti!

Ruotsalaisen CURA of Swedenin Pearl Eco -painopeitto on valmistettu luonnonpuuvillakankaasta, puuvillavanusta ja lasihelmistä. 100 % luonnonmukainen Eco-peitto toimitetaan kestävässä, beigensävyisessä puuvillakassissa. Mukana pakkauksessa tulee Eye Rest -painounimaski.

Painopeiton tuoma paine herättelee ihon reseptoreita, minkä seurauksena keho tuottaa ja vapauttaa enemmän mielihyvähormoneja. Lopputuloksena saadaan rentoutunut olo ja parempi uni suurimmalle osalle käyttäjistä.

Curan tuotteista Eco on hieman pehmeämpi kuin saman tuoteperheen Pearl Classic -painopeitto. Eco on luonnonmukaisten materiaalien ansiosta Pearl-peittoa lämpimämpi ja samalla erittäin hengittävä.

Peitto on saatavilla neljässä painoluokassa joko 5 kg, 7 kg, 9 kg, 11 kg tai 13 kg painavana. CURA® of Sweden suosittelee, että peiton paino on noin 10-15 % kehon omasta painosta. Jos painat esimerkiksi 70 kg, voit valita painopeiton, joka painaa 7-9 kg. Tämä on toki vain suositus, ja itselle sopivan painoisen painopeiton valinta on yksilöllistä. Jos kärsit merkittävistä unihäiriöistä ja/tai tunnet usein stressiä tai ahdistusta mennessäsi nukkumaan, voi olla hyvä valita peite, joka on painavampi (12–15 %).

Huom! Painopeittoa ei suositella alle 2-vuotiaille lapsille. On tärkeää, että lapsi voi poistaa peiton itse. Lapsille on erikseen erityiset painosuositukset. Jos sinulla on todettu vakava alentunut keuhkokapasiteetti ja/tai lihasvoima, sinun tulee neuvotella peiton käytöstä lääkärisi kanssa.

Hygienisyyden varmistamiseksi peitto on palautettavissa ainoastaan käyttämättömänä, avaamattomassa alkuperäispakkauksessa.

Koko:
150 x 210 cm.

Painovaihtoehdot:
5 kg, 7 kg, 9 kg, 11 kg, 13 kg.

Materiaalit:
Päällinen 100 % puuvillaa.
Täyte: lasihelmet 95 %, puuvillavanu 5 %.

Sertifikaatit:
CE-merkintä sekä Sedex-, Öko-Tex 100-, SGS- ja BSCI-sertifikaatit.

Hienopesu 60°C, ei rumpukuivausta.
Tuuletus ja ravistelu, ei saa tampata tai imuroida.

Paino511 kg (kilogramma)
Paino

, , , ,

CURA® of Sweden Pearl Eco-painopeitto

Myymälöissämme jäljellä vielä joitakin painopeittoja – viimeiset kappaleet edullisesti!

Lue lisää

239,00 

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “CURA® of Sweden Pearl Eco-painopeitto”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *