Cane-line Strington-sohva ja -nojatuoli Cane-line Strington-sohva ja -nojatuoli

Säänkestävillä Cane-linen puutarhakalusteilla kesäpiha kauniiksi

Cane-linen terassikalusteet tarjoavat kaiken, mitä tarvitaan täydellisen kesäkeitaan luomiseen. Kauden 2024 upeita uutuuksia ovat mm. Strington-sohvat ja -nojatuolit, Glaze-pöydät sekä Sticks-sarja.

Kausikampanjassa valikoidut tuotteet: Pure-pöydät, Breeze-tuolit, Derby-tuolit sekä Sense-sohva- ja nojatuolit -20 % 30.6. asti. Kampanja on voimassa verkossa ja myymälöissämme.

Pääset myös tutustumaan Cane-linen valikoimaan myös kaikissa myymälöissämme. Mallikalusteet vaihtelevat myymälöittäin. Tervetuloa!

KAMPANJATUOTTEET -20 %

UUTUUKSIA CANE-LINELTA

Cane-line Sticks-käsinojatuoli

Huippuominaisuuksien Cane-line-kalusteet

Tanskalaisen Cane-linen valikoimasta löydät tyylikkäällä designilla, toiminnallisuudella ja korkealuokkaisilla materiaaleilla varustellut puutarhakalusteet.

Cane-linen kalusteissa on vahva runkorakenne ja niiden käyttömukavuuteen ja kestävyyteen on todella satsattu tuotesuunnittelussa.

Esimerkiksi monissa tuotteissa on käytetty:
– Cane-line Weave® -punosta, joka kestää jopa Suomen vaihtelevia sääoloja talvisäilytyksestä lähtien
– Cane-line AirTouch-pehmusteita, jotka kuivuvat QuickDryfoam®-materiaalin ja QuickDry & Airflow -systeemin ansiosta noin tunnissa kovemmastakin sateesta
– UV- ja homesuojausta sekä tehokkaasti vettä hylkiviä materiaaleja

Tutustu valikoimaan ja kalusteiden huippuominaisuuksiin tarkemmin tuotekohtaisilta sivuilta.

KATSO KAIKKI CANE-LINET

Kaipaatko lisää inspiraatiota? Liity IN-asiakkuuslistallemme!

Liittymällä IN-asiakkuuslistallemme saat sähköpostiisi inspiroivaa sisältöä kuumimpien trendien, uusien tuotteiden sekä ajankohtaisten aiheiden ympäriltä. Lisäksi varmistat sen, että kuulet tulevista tarjouksistamme!

FI70_fi.pngFI71_fi.pngFI72_fi.pngKlarna-logo-pienin.pngaktia.svgalandsbanken.svgdanske-bank.svghandelsbanken.svgjousto.svgmastercard.svgmobilepay.svgnordea.svgoma-saastopankki.svgosuuspankki.svgpivo.svgpop-pankki.svgs-pankki.svgsaastopankki.svgvisa.svg
Back to top