Kaunis ja kevyt Cane-line Ocean-ulkotuoli

Ocean-ulkotuoli on estettisesti miellyttävä ja mukava istua. Tuolin yleisilme on erittäin kevyt ja siro, mikä tekee siitä täydellisen puutarhatuolin.

Tuolissa on alumiinirunko, jonka ympärille on kiedottu Cane-line Soft Rope -punosta. Punoksen erityisominaisuuksiin kuuluu se, että se on suunniteltu erityisesti ulkotiloihin. Materiaali on UV-suojattu ja säänkestävä ja kuivuu nopeasti sateen jälkeen.

Tuoliin on ostettavissa yhteensopiva Ocean-pehmuste. Tummanharmaan pehmusteen saat lyhyellä toimitusajalla suoraan varastostamme.

Cane-line on tanskalainen puutarhakalusteiden valmistaja, jonka tuotteet huokuvat tyyliä ja laatua. Tuotteissa on ainutlaatuinen design, ja Cane-linen tuottamille ja käyttämille materiaaleille on myönnetty useita kansainvälisiä sertifikaatteja. Yritys huomioi tuotteiden valmistamisessa sekä eettiset että ympäristönäkökulmat ja pyrkii toiminnassaan minimoimaan ympäristölle koituvan kuormituksen.

Cane-line-tuotteen ostaja voi olla varma siitä, että tuote on paitsi äärimmäisen tyylikäs myös kestävästi tuotettu.

Lue lisää Cane-linen tavoitteista valmistajan sivuilta.

Kruunukalusteelta saat tilattua myös muut Cane-linen tuotteet. Kysy lisää myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Koko:
57 x 60 x 76 cm.

Värit:
Taupe, tummanharmaa.

Materiaalit:
Alumiinirunko, Cane-line Soft Rope -punos.

Mitat60 × 76 cm (senttimetri)
Väri

,

Materiaalit

,

Verhoilumateriaali

,

Cane-line Ocean-ulkotuoli

Cane-linen Ocean-tuolissa yhdistyvät parhaalla mahdollisella tavalla tanskalaisen Cane-linen korkealaatuinen tuotanto, moderni muotoilu sekä perinteinen käsityötaito.

Ocean-ulkotuoli on tilaustuote, jonka toimitusaika on noin 3 viikkoa. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

304,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Cane-line Ocean-ulkotuoli”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *