Pyöreä Aspect-ruokapöytä

Cane-linen Aspect on erittäin laadukas pyöreä ruokapöytä, joka on valmistettu kestävistä ja tyylikkäistä materiaaleista. Aspect-pöydän vankka, vakaa tiikkirakenne antaa pöydälle lämpimän hehkun.

Pyöreän ruokapöydän ääreen on helppo kokoontua viihtymään pitkäksi aikaa. Aspect-pöytä sopii hyvin pieniin ulkotiloihin, sillä pyöreän pöydän ympärillä mahtuu liikkumaan. Pöydän halkaisija on 144 cm, joten sen ympärille sopii hienosti kuusi istujaa.

Pöydässä on jyhkeä tiikkinen runko, jota on hyvä hoitaa laadukkaalla suoja-aineella ennen käyttöä ja säännöllisesti sen jälkeen. Näin tiikkipinta säilyttää kauniin sävynsä.

Voit valita pöytään mustan savulasikannen, mustan fossiilikeraamisen kannen, vaaleanharmaan fossiilikeraamisen kannen tai vaalean travertiinikiveä jäljittelevän kannen.

Kruunukalusteelta saat tilattua myös muut Cane-Linen tuotteet. Kysy lisää myymälöistämme tai verkkokaupan asiakaspalvelusta.

Katso täältä myös muut valikoimamme ulkoruokapöydät ja terassipöydät.

Cane-line on tanskalainen puutarhakalusteiden valmistaja, jonka tuotteet huokuvat tyyliä ja laatua. Tuotteissa on ainutlaatuinen design, ja Cane-linen tuottamille ja käyttämille materiaaleille on myönnetty useita kansainvälisiä sertifikaatteja. Yritys huomioi tuotteiden valmistamisessa sekä eettiset että ympäristönäkökulmat ja pyrkii toiminnassaan minimoimaan ympäristölle koituvan kuormituksen.

Cane-line-tuotteen ostaja voi olla varma siitä, että tuote on paitsi äärimmäisen tyylikäs myös kestävästi tuotettu.

Lue lisää Cane-linen tavoitteista valmistajan sivuilta.

Tuotevideot

Koko:
Ø144 x 74 cm.

Kansivärit:
Vaaleanharmaa fossiilikeramiikka.
Musta fossiilikeramiikka.
Vaalea travertiini keramiikka.
Musta savulasi.

Materiaalit:
Fossiilikeramiikka / keramiikka / lasi, tiikki.

Cane-line Aspect-ruokapöytä, pyöreä

Cane-linen pyöreä Aspect-ruokapöytä on kaunis tiikkirunkoinen pöytä, joka nostaa pihan ruokailutilan aivan uudelle tasolle. Yhdistä vaikkapa Luna-tuolin kanssa!

Pöytä on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi värivaihtoehtoa näet tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

4 550,00 6 595,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 2-4 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Cane-line Aspect-ruokapöytä, pyöreä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *