Uutisia ja tapahtumia, Vantaan myymälän muutto 2024, Yleinen

Vantaan myymälässä puhaltavat muutoksen tuulet

8.3.2024

Kruunukaluste Vantaa saa kasvojenkohotuksen, kun siirrymme syksyllä 2024 uuteen suurmyymälään. Vanhan myymälän muuttoloppuunmyynti on alkanut! Vantaan-myymälä on palvellut pitkään Kalustie 1:ssä lähellä kauppakeskus Viisaria. Muutammekin vain kivenheiton päähän, sillä uusi myymälä sijaitsee viereisessä rakennuksessa, osoitteessa Martinkyläntie 51.

Suuri muuttoloppuunmyynti Vantaalla

Outlet-vinkki! Nyt on tilaisuus päästä tekemään ainutlaatuisia löytöjä, sillä uudistamme mallistoa muuton yhteydessä ja luovumme monista mallikalusteistamme. Poistuvat sohvat, sängyt, valaisimet ja muut huonekalut ovat alessa nyt alkaen -30%, jopa -50 %, joten kipin kapin myymälään!

Suurmyymälässä on kattavat Natuzzi-, Furninova- ja Interface-osastot sekä paljon muuta. Sänkyosastolta löytyvät muiden muassa Kamjon ja Niemen laadukkaat sängyt. Myymälässä on myös paljon tyyliaarteita odottamassa uutta kotiaan, muiden muassa kristallivalaisimia, Laitalan tyylihuonekaluja sekä Selvan kalusteita.

Samalla uuden myymälän remontti etenee tohinalla. Päämyymälä valmistuu rakennuksen toiseen kerrokseen, jonne pääsee esteettömästi hissillä sekä portaita pitkin. Alakerran suureen tilaan saamme yllätyskumppanin, joka selviää myöhemmin. Kannattaakin seurata remonttia täällä blogissa ja somekanavillamme!

Vantaan uusi myymälä