Uutisia ja tapahtumia, Yleinen

Ihanaa joulunaikaa ja talvialea!

21.12.2023

Ihana joulu on jo lähellä ja valon ja lämmön juhla saa koittaa! Joulutunnelmissa otimme verkkokaupan puolella varaslähdön Talvialeen ja aloitimme jo tänään! Myymälöissämme talviale alkaa 27.12. Tutustu ja hanki kotiin edulliset pöydät, tuolit, sohvat, valaisimet, matot ja paljon, paljon muuta.

 

Rowico | Ihanaa joulua ja jouluale

 

Talvialesta tunnelmaa joulukotiin

Laitoimme lähes koko valikoimamme talvialeen, jotta voimme tarjota jokaiselle jotakin. Seuraavassa joitakin vinkkejä suosikeistamme:

  • Pöydät: Skovbyn #33-ruokapöytä on suosikkimme vuodesta toiseen, koska se on niin upean näköinen ja siinä on äärimmäisen kätevä jatkomekanismi. Valikoituja värejä löytyy jopa heti varastosta!
  • Sohvat: Kaikki ihanat kankaat! Lähes jokainen sohvamme on tilattavissa useilla eri verhoiluilla. Myymälöissämme on hypisteltävissä valtava valikoima laadukkaita verhoilukankaita jokaiseen makuun. Esimerkiksi kotimaisten Interfacen, Honkasen ja Shapesin sohvat ovat tilattavissa lähes millä tahansa verhoilulla Lauritzonin huikean laajasta valikoimasta, ja kaikki vaihtoehdot eivät ole vielä siinä. Jos et pääse myymälään, soita myyntinumeroon 0290 024024 (pvm/mpm).
  • Matot: Roots vai Linie? Roots Livingin matot sopivat täydellisesti skandinaaviseen, vaaleaan ja luonnolliseen tyyliin. Linie Designin valikoimasta taas löytyy niin väripilkkuja kuin klassista kauneutta. Nämä matot ovat vastustamattoman houkuttelevia! Linien matot ovat esillä kaikissa myymälöissämme, Rootsia taas on esillä pääasiassa Raision-myymälässämme.
  • Sängyt ja peitot: Nyt on tarjolla parempia unia niin aikuisille kuin lapsillekin, sillä Kamjon ylelliset sängyt ja ByNiemen Unipuu-sarja ovat jopa -30 % alessa! Näihin voi yhdistää laadukkaan Cura-painopeiton parempia unia tuomaan. Lue lisää painopeitoista: Cura of Sweden.

 

KruunuDesign Viktoria-sohva, Ihanaa joulua

 

Tutustu suosikkituotteisiimme alla sekä koko Talviale-valikoimaan kampanjasivulla >>>