Tyylikäs #931-tv-taso

Skovbyn #931-tv-taso on erittäin arvokasilmeinen huonekalu, joka tarjoaa runsaasti säilytystilaa ja toiminnallisuutta. #931 on pienempi versio Skovbyn #941-tasosta.

Tv-tasossa on Skovby Remote Link® -ominaisuus, jonka ansiosta kaukosäädettävät laitteet voi sijoittaa tason sisälle ja niiden ohjaaminen kaukosäätimellä onnistuu edelleen.

Tv-tasossa on kaksi kaappia, kaksi hyllyä, yksi vetolaatikko ja keskellä ylhäällä läpällinen taso. Medialaitteiden johdot kulkevat tietenkin kätevästi laitteen sisällä, jolloin tv-tason ympäristö pysyy siistinä.

Tv-tason leveys on 146 cm, syvyys 44 cm ja korkeus 40 cm.

Tv-taso on tilattavissa verkkokaupastamme lakatun pähkinän sekä valkoöljytyn tammen värisenä.

Huomioithan, että tammensävyiset öljytyt kalusteet tulee käsitellä säännöllisesti laadukkaalla huonekaluöljyllä. Öljykäsittely tulee toistaa noin 1-2 kertaa vuodessa tai aina, kun huonekalun pinta vaikuttaa kuivalta.

Taso on asennettavissa suoraan seinälle tai sokkelin päälle. Sokkeli ja seinäkiinnikkeet sisältyvät pakettiin.

Lisätietoja muista vaihtoehdoista saat myymälöistämme sekä verkkokaupan asiakaspalvelusta. Tv-tasoon on tilattavissa soundbar-kaiuttimelle tarkoitettu asennuskohta, joka on peitetty anodisoidulla rei’itetyllä alumiinilevyllä.

Skovby on tanskalainen huonekaluvalmistaja ja perheyritys, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin ja toiminnallisuuden. Yritys kuuluu danish furnituremakers’ quality control -järjestöön, jonka tarkoitus on taata huonekaluille korkeaa laatu, ympäristöystävälliset tuotantotavat sekä niiden valmistus Tanskassa.

Tuotevideot

Koko:
146 x 44 x 40 cm (leveys, syvyys, korkeus).

Värivaihtoehdot:
Lakattu pähkinä.
Valkoöljytty tammi.

Materiaali:
Pähkinäviilu, tammiviilu.

Ominaisuudet:
Skovby Remote Link®

Kokoamisohje.

Skovby #931-tv-taso

Skovbyn #931-tv-taso on asennettavissa suoraan seinälle tai lattialle sokkelin päälle. Tasossa on kätevä Skovby Remote Link® -ominaisuus.

Tv-taso on tilaustuote. Klikkaamalla haluamaasi väriä saat esille tiedot myymälöidemme mallituotteista.

Lue lisää

1 615,00 1 660,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Skovby #931-tv-taso”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *