Skovby on tanskalainen huonekaluvalmistaja, joka osaa erityisellä tavalla yhdistää huonekaluissaan designin ja toiminnallisuuden. Korkealaatuiset ja toimivat huonekalut säilyttävät arvonsa vuosien ajan. 

Suuri #405-senkki on minimalistinen ja se on helppo yhdistää muihin Skovby-kalusteisiin. #405-senkki on 5-ovinen. Senkki sisältää 5 lyhyttä hyllyä, 1 pitkän hyllyn ja 1 pitkän laatikon.

Senkin materiaali on öljyttyä massiivipähkinää. Öljytty huonekalu on hyvä käsitellä säännöllisesti laadukkaalla huonekaluöljyllä.

Senkin kansi on mustaa nanolaminaattia, joka on erityisen kestävä materiaali. Senkin päälle voi siis huoletta asettaa kauniit koriste-esineet ja muut sisustuksen tärkeät yksityiskohdat.

Voit valita senkkiin haluamasi korkeat jalat joko mustana, valkoisena tai metallin värisenä. Senkin korkeus jaloilla on 86 cm.

Myymälöistämme voit tilata senkin sokkelilla ja kaikilla materiaalivaihtoehdoilla.

Tutustu myös pienempään #404-senkkiin.

Haluaisitko lisätietoja Skovbyn valikoimasta ja materiaaleista? Myymälöidemme myyjät ja verkkokaupan asiakaspalvelu neuvovat mielellään.

 

Koko:
211 x 43 x 68 cm.

Värit:
Öljytty pähkinärunko.
Musta nanolaminaattikansi.

Materiaalit:
Pähkinäviilu.

Tutustu myös muihin senkkeihimme.

Mitat43 × 68 cm
Jalat

Jalkaväri

, ,

Skovby #405-senkki

Skovbyn #405-senkki laatua ja tyylikkyyttä arvostavalle. Senkin materiaali on öljytty pähkinä ja siinä on musta nanokansi.

Senkki on tilaustuote. Klikkaamalla alta haluamasi vaihtoehdon saat näkyviin tiedon myymälämalleista.

Lue lisää

2495,00 

Tyhjennä

Tilaustuote: toimitusaika 6-8 viikkoa

Tuotearvostelut

Tuotteella ei ole vielä arvosteluita.

Ole ensimmäinen, joka arvostelee tuotteen “Skovby #405-senkki”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.